AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy ilçesinde, düğüne gidenleri taşıyan minibüs ile cenazeye gidenlerin bulunduğu otomobil çarpıştı, kazada 4’ü çocuk, 13 kişi yaralandı.

Samsun’dan akrabalarının düğünü için İstanbul’a giden Ersin Erbil (36) yönetimindeki 55 ABE 48 plakalı minibüs ile Samsun'dan İstanbul’daki yakınlarının cenazesine giden Erdem Salih'in (23) kullandığı 07 LAL 25 plakalı otomobil, Badal mevkisinde çapıştı.

Kazada, sürücü Erbil ile minibüsteki Emine Tezcan Erbil (34), Erol Erbil (6), Fatma Nur İnan (16), Murat İnan (13), Vildan İnan (39), Gürkan Akkaya (32), Emel Erbil (30) ile Handan Erbil (21), otomobil sürücüsü Salih ile yanındaki Süleyman Kazan (47), Sabri Kazan (42) ve Paşa Kalaycı (50) yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Süleyman Kazan ve Gürkan Akkaya yapılan ilk müdahalenin ardından Merzifon Kara Mustafapaşa Devlet Hastanesine sevk edildi. Gümüşhacıköy Devlet Hastanesindeki yaralıların ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildikleri bildirildi.

 

Kaynak: aa