ORDU (AA) - Karadeniz Gazeteciler Federasyonu ile Medical Park Ordu Hastanesi arasında gerçekleştirilen bir protokol ile gazeteciler yüzde 20 indirimle muayene olabilecek. 

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu üyesi gazeteciler, aileleri ve birinci derece yakınlarının yüzde 20 indirimli olarak Medical Park Ordu Hastanesi’nin tüm imkanlarından yararlanabilecek. 

 Medical Park Ordu Hastanesi ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu üyelerinin sağlığını güvence altına alan protokol imza töreni Ordu Grand TESK Otel’de gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kalaylı, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney başta olmak üzere başkanlar toplantısı sebebiyle Ordu’da bulunan Federasyon Başkanları ve Medical Park Ordu Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özlem Öztürk katıldı.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen burada yaptığı konuşmada  bir süredir yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek,  "Medical Park Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney de basın camiası ile böyle bir protokol yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda basın camiasına karşı gösterdikleri ilgi ve özveri için teşekkür ederiz" dedi. 

Konuşmaların ardından taraflar arasında protokol imzalandı. 

 

 

 
Kaynak: aa