KASTAMONU (AA) - AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İnebolu ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu ve parti teşkilatı tarafından karşılanan Çelik, pazar yerini gezerek satıcılarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlerden sonra İnebolu'ya dördüncü kez geldiğini söyledi.

Seçim ziyaretlerine de ilk kez İnebolu’dan başladığını belirten Çelik, "Halkımızla ve teşkilatımızla sıkı bir iletişim içindeyiz. İnşallah bu yaz dönemini iyi değerlendireceğiz" dedi.

Seçimde İnebolu'nun partilerine güçlü bir destek verdiğini anlatan Çelik şunları aktardı:

"Öncelikle tabi vatandaşımıza İnebolulu hemşehrilerimize teşekkür etmek için geldik. Çünkü bize çok ciddi destek verdiler. Yüzde 56 oy oranı Türkiye ortalamasının 15 puan, Kastamonu ortalamasının 6 puan üzerindedir. Dolayısıyla İnebolulu hemşehrilerimiz her zamanki gibi bize destek olmaya devam ediyorlar. Hem belediye sınırlarında birinci parti olduk hem köylerimizde çok açık farkla birinci parti olduk. Önce bunun teşekkürü sonra buradaki işlerin devlet yatırımlarının takibi istişareler böyle devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte inşallah bir hükümet kurulur, kurulmazsa da yeni bir seçimle milletin karşısına çıkacağız."

Kaynak: aa