Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi’nin işbirliğiyle Milli Piyango’nun 29 Mayıs tarihli çekilişi yapıldı. Çekilişte büyük ikramiye olan 2 milyon çeyrek bilete çıktı.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi’nin işbirliğiyle ‘Milli Piyango 29 Mayıs 2014’ tarihli çekilişte büyük ikramiye olan 2 milyon çeyrek bilete çıktı. Çeyrek bilete çıkan büyük ikramiye numarası 494852 oldu. İkramiye isabet eden çeyrek biletlerin 3 tanesi Ankara’ya, 1 tanesi İstanbul'la çıktı. 200 bin liralık ikramiye ise 257678 numaralı bilete çıktı. Amortiler 2 ve 8 numaralı rakamlar oldu. Ayrıca programa katılan vatandaşlara ücretsiz çekiliş numarası verildi. Yapılan çekilişte Güven Alpsoy, Rıfat Koçak, Vahit Aktaş, Mustafa Feleh ve Abdurrahman Cüneydioğlu’na çekiliş ile 1 adet 82 ekran LCD televizyon hediye edildi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep İçer’e ikramiye çekilişinin Gölbaşı’nda yapılmasından dolayı kumlama sanatından yapılmış sevgi çiçeği tablosu hediye etti. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’ne çekilişin Gölbaşı’nda yapılmasından dolayı teşekkür eden Başkan Duruay, büyük ikramiyelerin Ankara’ya çıkmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, “İnşallah bunlardan biriside Gölbaşılı bir hemşerimizdir” dedi.
Kaynak: iha