GÜMÜŞHANE (AA) - Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ve Trafik Şube ekipleri, Kurban Bayramı öncesi dolandırıcılara karşı ilçede güvenliği artırdı.

Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğü, bayram öncesi vatandaşların can ve mal emniyetinin korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması için bir dizi tedbirler aldı.

Ekipler, Perşembe Pazarı ve hayvan pazarını dolaşarak hırsızlık, dolandırıcılık, büyükbaş ve küçükbaş hayvan kaçakçılığı ile sahte para olaylarına karşın vatandaşları mağdur olmamaları için bilgilendirdi.

"Paranızı kontrol ederek alın, sahte para kurbanı olmayın" yazılı broşürler dağıtan ekipler, sahte paranın nasıl ayırt edileceği konusunda vatandaşları uyardı.

Öte yandan Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri de trafiğin sağlıklı bir şekilde sağlanması ve kazaların önüne geçilmesi ve kaçak hayvan sevki için ilçe giriş, çıkışları ile otogarda kontrollerini sıklaştırdı. Kontrollerde yolculuk yapacak olan vatandaşlardan yola çıkmadan önce araç bakımlarını yaptırmaları, uykusuz, yorgun ve alkollü olarak trafiğe çıkmamaları istendi.

Kaynak: aa