GÜMÜŞHANE (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kelkit'teki amatör sporculara ve öğrencilere spor malzemesi desteğinde bulundu.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'ın İstanbul temaslarında Topbaş ile yaptığı görüşmede aldığı destek sözünün ardından gönderilen malzemelerin dağıtımına Kaymakam Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Temel Uğur Meydan, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve diğer ilgililer katıldı.

Mustafa - Behiye Doğan Ortaokulu, Nuri Okutan Ortaokulu, Maruf Şahin Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Çiftlik İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencilerine spor malzemeleri dağıtıldı.

Belediye Başkan Yılmaz, "Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı koymaktır. Gelecekte dünya olimpiyatlarında başarı elde edilecek çocuklarımız ve gençlerimiz bugünkü amatör kulüplerde sizlerin içinde bulunuyor. Yeter ki sizlere fırsat verilsin, ne kadar yetenekli olduğunuz tüm dünyaya göstereceksiniz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Spora gönül vermiş, spora destek veren herkese çok teşekkür eden Yılmaz, "Kelkit ilçemiz adına amatör takımlarımıza ve okullarımıza desteği esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum. Yeni malzemeler tüm takımlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: aa