Aşık İhsani’nin bir şiirinin adı “Gidiş İyi değil ” dir. Şirin bir  kıtası ise şöyledir.
           Öyle şurda burda poz vere vere
           Kimse kalkıp yırtınmasın boş yere
           Sefalet var, bunu görmeyenlere
           Kör demenin zamanıdır dostlarım
           Âşık İhsani-1965
1965 ten bu yana ileri gitmedik geri gittik. Neden böyle yazabiliyoruz Çünkü 1965 te bir ABD doları 13 TL idi. Bu gün ise 4.570.000 TL dir. Bir gram altın 17 YTL idi bu gün ise 200.000.000 TL dir de oradan böyle yazıyoruz. Müslümanlığın ilkeleri nedir?
Beşikten mezara bilim okumak
Bilim Çin’de olsa bile gidip almak
Komşu açken tok yatmamak
İşi ehline vermek
 Yüce Müslümanlığın bu yüce ilkelerini  şahsı menfaatler için bir yana bırakırsanız varacağınız durak burasıdır. Bütün Türk milleti gibi ben de merak ediyorum ki 1965 te bu dizeleri yazan aşık acaba  bu gün ne yazardı. 1965 ten bu yana ülkesini bu kadar geriye ve karanlığa götüren bir Meclis ve Hükümet her halde yeryüzünde yoktur. Bu büyük millet 1965 ten sonra ülkeyi karanlığa sürükleyenleri gerek siyasiler ve gerekse TSK müdahalelerinde görev alanları tarihin çöplüklerine süpürmüştür. 24 Haziranda bu son halkayı da tarihin çöplüklerine süpürecektir.  7 Haziranı tekrar yaşayacağız
Çektiğimiz bu acıların bize öğrettikleri ile bu karanlıkları geçeceğiz ve 9 Eylülde İzmir’e varacağız.
Apolet Sökmek nedir
Apolet sökme tartışmasını siyasilerimiz gerçek gündemi değiştirmek için kullanmaya yeltendiler ama milletimiz bu oyuna gelmemiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyor ki: Bir general beni alkışlarsa siyaset olmaz ama Atatürk veya İsmet İnönü’yü alkışlarsa siyaset olur. Belki cümle olarak bunu söylemiyor ama yaptığı budur. Dünyada siyaset bilime dayanmaktadır. Dünya nasıl yapayım ki Türkiye Cumhuriyetini yıkayım sorusunun cevabını aramaktadır. Geçen hafta yazdık. Aşık İhsanı şayet şimdi, yaşasaydı daha acı bir şiir yazardı Neden böyle yazıyoruz. 1965 te bir ABD doları 13 TL idi. Bu gün tam tamına 4.570.000 TL dir. 4.57 TL değildir. 6 sıfır bizim dikkatimizi dağıtmak hedefi şaşırtmak için silinmiştir. Bölersek yaklaşık 237.500 çıkar. Bunun anlamı şudur. 1965 ten sonra bir biri ardından gelen giden demokrasi kahramanları Haçlılarla birlikte Türk parasını 237.500 defa ezmişler ve dolayısıyla Türk milleti 237.500 defa ezilmiştir. Apoletliler bu ağır gidişe seyirci kalmışlardır. Onun için apoletleri sökmek veya sökmemek anlamsız bir tartışmadır.
 
Ana dilde eğitim nedir?_
Bazı siyasi gruplar gaflet ve dalaletle Ana dilde eğitim istiyorlar. Ana dilde eğitim demek eğitim birliğinin bozulması demektir. Eğitim birliği bozulduğu zaman Türk Milletinin Haçlılara karşı savunma birliği de bozulur. Haçlılar iste bunun pesindedirler.  Haçlılara karşı savunma birliğimiz savunma bilincimiz savunma gücümüz ne derseniz deyin bozulunca da Türk parası ile 1.500.000 TL ye bir simit alabilirsin. Bir milletin parası 1.500.000 TL ye bir simit alınacak kadar değeri düşmüşse o milletin değeri de yerlerde sürünür. Peki, bu iyi bir şey midir değil midir? Bu iyi bir şey değildir. Kötü bir şeydir. Hatta rahmetli Vedat Günyol hocamızın deyimi ile söylersek “ Kötünün de kötüsüdür” Peki bu kötünün de kötüsü işten kurtulmanın bilimde bir yolu yordamı yok mudur? Vardır. DENK bütçe ve laik eğitim. Atatürk dönemi işte budur. DENK bütçe ve laik eğitim. Demokratik olan bilimsel olan, yüce dinimize uygun olan, şekil ve uygulama da budur.
 
Atatürk Guinness Rekorlar Kitabına Girmelidir
2017 yılında Atatürk’ün anıt kabrini 6.000.000 kişi ziyaret etmiştir. Bu Guinness rekorlar kitabına girecek kadar önemli bir rakamdır. Dostlarla yarenlik ediyoruz ben diyorum ki neden bu rekor Guinness rekorlar kitabına girmez. Arkadaşımız acı bir mizah yapıyor ve diyor ki. Bu o kadar büyük bir rekor ki Guinness rekorlar kitabına sığmıyor da ondan.. Şaka bir yana Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bu önemli bilgileri Guinness’e göndermelidir. Atatürk yattığı yerden rekorlar kitabına girmelidir.  
 
Denk bütçe + Laik eğitim ne demektir?
DENK bütçe demek devletin diğer haçlı devletleri ile birleşerek Türk milletinin 14 Mayıs 1950 den beri sürüp gelen ezilmesine yok olmasına son vermek demektir.  Laik eğitim ise Türk milletinin dünya devletleri ile yapacağı savaşlarda yenilmemek ve Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek için gerekli bilgilerle donatılmasıdır. Aksine uygulamalar gaflet dalalet ve hatta h-…. tir. NOKTA:
24 Haziranda Türk milleti her türlü gaflet ve dalaletin önünü kesecek tarihi bir karar verecektir. Başarılar dilenir.