Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden ve 2013-2014 sezonunun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Görelespor için kupa töreni düzenlendi.
Görele 13 Şubat İlçe Stadında Görelespor, Eynesil Belediyespor arasında oynanan karşılaşma öncesinde, yapılan törende Şampiyon Görelespor kupasını aldı.
Törene katılan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, liginde üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan Görelespor heyeti ve futbolcularını başarılarından dolayı kutladı.
Törende kısa bir konuşma yapan Erener, Görelespor ’un tarih yazmaya devam ettiğini söyledi.
Görelespor ‘un bundan sonraki süreçlerde başarıdan başarıya koşacağını belirten Erener, “Görelespor tarih yazmaya devam ediyor. Bizlerde bu tarihi anlara onlarla birlikte şahitlik ediyoruz. İnşallah 4 Mayısta yapılacak olan Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ne yükselme maçında da Öz Espiyespor karşısında da galibiyete imza atı, BAL ligine çıkacağız. Görelespor yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularımızı teker teker kutluyorum” dedi.
Madalya ve kupalarını Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in elinden alan, teknik heyet ve futbolcular, tören sonun da kupaları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Törene, Görelespor Başkanı Serhat Durukan, Görelespor As Başkanı İbrahim Etem Dülger, İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, Göreleli Müteahhit Abdurrahman Süleymanoğlu, belediye meclis üyeleri, teknik heyet, futbolcular, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: iha