Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta mücadele eden Orduspor’da takımın başına getirilen Hüseyin Köse ve ekibi göreve başladı. 

‘Maradona Hüseyin’ lakabıyla da bilinen Hüseyin Köse, ayağının tozuyla çıktığı ilk antremanda önemli açıklamalarda bulundu. İşte Teknik Direktör Köse’nin ilk açıklamaları:

”Yoğun şekilde çalışacağız”

Ordu’da tahmin ettiğimizden daha iyi karşılandık. Bizi burada neyin beklediğini biliyorduk ama bulunduğumu durum itibarı ile şehrin Orduspor’a ilgisinin bu kadar yüksek olabileceğini tahmin etmiyordum. İnsanların Orduspor’a bakış açısını net bir şekilde görmüş olduk. Beklenti çok yüksek ama biz bu beklentiye cevap verme adına yoğun çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

”Bütün maçlara talibiz”

Yeni bir ekip olacağız. Yeni transferlerimiz birbirini tanıyan oyuncular. Biz onlardan istediklerimizi almak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde de takımımıza katılan oyuncular olacak. Biz kalan maçların hepsine talibiz.

Taraftarların yabancı oyuncu isteği ile ilgili de konuşan Hüseyin Köse, yabancı konusunda 2 tane tescil hakkı olduğunu ve bu kurala takıldıklarından dolayı bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmayacağını dile getirdi.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM / ÖZEL

Editör: Haber Merkezi