Ordu’da mücadele eden amatör takımların kalbi olarak yapılan Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet (Altınordu) Tesisleri’nin, Ordu şehri için yetersiz olduğu konuşulmaya devam ediyor. Son haftalarda Altınordu Belediyespor’un da lig maçlarını burada oynaması, Amatör’de belirlenen fikstürün her hafta değişmesine sebep oluyor.
2 sentetik saha, 1 tane de çim sahanın yer aldığı tesislerde takımlar sadece 2 sentetik sahayı kullanabiliyor. Çim sahada ise 3.Lig’de mücadele eden Yeni Orduspor antrenman yapıyor. A Takım seviyesinde mücadele eden 13 takımın bu 2 sahada maçlarını yapması ise bütün gerçeği gözler önüne seriyor.

Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı olan ve 4 farklı ligde mücadele eden 13 takım, müsabakalarını Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet (Altınordu) Tesisleri’nde oynuyor. Sadece A Takım seviyesinde yer alan bu takımların birçoğunun altyapı takımları da bulunuyor.

İşte müsabakalarını Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet (Altınordu) Tesisleri oynayan takımlar:

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig: Altınordu Belediyespor

Ordu 1.Amatör: Doğaspor, Eskipazarspor, Demirspor, Kirazlimanıspor, Esnafspor, Orduspor, Yeni Mahalle 52 Spor, Kotyora Futbol Kulübü, Gülyalı Turnasuyuspor
Kadınlar Futbol 3.Lig: Yeni Mahalle 52 Spor, Rüsumat-4 Gençlikspor

MVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi: 52 Orduspor
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi