Beton yol seferberliğinden mübarek mahallesi de payını aldı

 

Fındık hasadı arası verilen 72 mahallede 50 kilometre beton yol seferberliği kaldığı yerden hızlı bir şekilde yeniden başladı. Kırsal mahallelerde yılladır ulaşım güçlüğü çekilen sokaklardaki engelleri aşmak ve yolları güvenli bir ulaşıma kavuşturmak amacıyla sürdürülen beton yol seferberliğinden Mübarek Mahallesi de payını aldı. Tamamlanan çalışma ile Mahallenin yıllardır ulaşım güçlüğü yaşayan dört sokağı Beton yol konforuyla buluşturuldu. Mübarek mahallesinin Dönfelek 1, Dönfelek 2, Yeni Mahalle 1 ve Yeni Mahalle 2 sokakları beton yol konforuyla standardı yüksek ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuştu.

 

Kırsal mahallelerde 50 kilometre beton yol hedefiyle Orhaniye Mahallesi ile başlayan ve kesintisiz bir mesai ile sürdürülen çalışmalar kapsamında Orhaniye Mahallesi, Öceli, Akçatepe, Yukarıtepe, Zaferköy Mahallesi, Bayramlı, Hürriyet, Kuylu, Hacılar, Gümüşköy Mahallesi, Karaağaç, Oğmaca, Uzunmusa, Kurtulmuş, Dikence Mahallesi ve Mübarek Mahallesi olmak üzere 16 mahalle beton yol konforuna kavuştu. Beton yol çalışmaları program doğrultusunda mahalle mahalle sürüyor.

 

Başkan Tören “Bütün şehir eşit hizmet parolasıyla kırsal mahallelerimizde beton yol çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz”

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, geçen 30 ayda tasarruf ekonomisi anlayışı içerisinde mali disiplinden sıkılaştırma ve dengelenme politikalarından hiç taviz vermeden hizmetlerden de asla tasarruf etmeden kesinti ve kısıntıya gitmeden şehrin yıllara sâri altyapı ve ulaşım sorunlarına köklü çözümler üretmeye devam ettiklerini belirtti.  

Çalışmaların planlı şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Tören, “Yaptığımız çalışmalarla kent ile kırsal arasındaki bağları güçlendirmeyi, şehrimizi güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı ile buluşturarak kolay ulaşılabilir ve yaşanabilir kılmaya gayret ediyoruz. Bütün şehir eşit hizmet parolasıyla kırsal mahallelerimizde başlattığımız 50 km ilk beton yol çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Mübarek Mahallesinde çalışmalarımızı tamamladık. Şu anda Emen mahallemizdeyiz. Hemen sonrası programımız doğrultusunda Osmaniye ve Saraycık mahallemiz ile beton çalışmalarıyla yolumuza aralıksız devam edeceğiz. Tamamlanan çalışmalarımız mahallelerimize ve bölge sakinlerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

 

Muhtar Yeşilyurt ve mahalle sakinleri “Beklediğimiz hizmete kavuştuk aşkın başkanımızdan Allah razı olsun”

 

Mübarek Mahalle Muhtarı Eyüp Yeşilyurt ve mahalle sakinleri beton yola kavuşan sokaklarda uzun yıllardır ulaşım çilesi çektiklerini belirterek, “Aşkın başkanımız çok güzel bir çalışma ile kısa sürede beklediğimiz ve özlediğimiz hizmeti mahallemize getirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun” sözleriyle memnuniyetlerini ifade ettiler.  Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi