Geçtiğimiz sezon Spor Toto Altınordu Tesisleri’nin yapımı nedeniyle geç başlayan Ordu 1.Amatör Lig, yeni sezonda beklenildiği tarihte başlayacak. 2018-2019 futbol sezonu Ordu Amatörü için 19 Ekim Cuma günü başlayacak.
Futbol İl Temsilcisi Ali Osman Osma yaptığı açıklamada sezon öncesinde yaptıkları istişare sonrasında sezonu 18:00’da oynanacak olan Esnafspor-Demirspor müsabakası ile açacaklarını söyledi.

”Gece maçları oynatma konusunda karara vardık”

2018/2019 Ordu ili 1.Amatör Küme Futbol sezonumuza A ve B Grubu’nda mücadele edecek toplam 20 Futbol Kulübümüzün katılımı ile başlıyoruz. Sezon öncesinde Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç, Askf Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç ve İl Futbol Tertip Komitemizce yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Spor Toto Altınordu Tesisleri’nde gece aydınlatma içerisinde müsabakalar oynatma konusunda karara vardık.

”19 Ekim Cuma günü sezonu açıyoruz”

19 Ekim Cuma günü saat 18:00’da oynanacak olan Esnafspor-Demirspor müsabakası ile sezona merhaba diyeceğiz. Ayrıca U-15 ve U-17 Sezonuna da 27- 29 Ekim de başlatıyoruz. Cuma Günü açılış müsabakası öncesinde Ordu Amatör Futbola hizmet etmiş abilerimizin ve arkadaşlarımızın gösteri müsabakasını izleyeceğiz.

”Ordulu Futbolseverleri davet ediyor ve bekliyoruz”

Açılışımıza Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz Bey ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş Bey, Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Celal Tezcan Bey ve Altınordu Bel.Bşkn.Yrdmz Sayın Aydın Şaşmaz Bey’i Amatòr Futbol Kulüplerimizin Başkanlarını yòneticilerini ve oyuncularını ve Ordulu Futbolseverleri davet ediyor ve bekliyoruz. Tüm Futbol kulüplerimize hayırlı bir sezon geçirmelerini temneni ediyor başarılar diliyoruz.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi