Geçtiğimiz hafta Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile imzalanan protokol neticesinde ODÜ Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin yapım maliyetlerini üstlenen, Onur İnşaat sahiplerinden işadamı İhsan Çetinceviz, iki projenin detaylarını görüşmek üzere üniversiteyi ziyaret etti.

ODÜ Merkezi Kütüphanesi ile Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin yapım maliyetleri için 7 Milyon 500 bin TL ve projenin durumuna göre ek olarak 750 bin TL daha destek sağlamayı taahhüt eden firma sahiplerinden İhsan Çetinceviz ve beraberindeki ekip, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan görüşmelerde Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İhsan Çetinceviz ve beraberindeki mimar Zafer Rençber‘e Üniversitenin kurulduğundan bu yana olan gelişimleri, devam eden projeler ve gelecekteki hedefleri ile ilgili bilgi aktardı.  Görüşmenin ardından İhsan Çetinceviz ve beraberindeki ekip ile Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, kampüs içerisinde yapımı düşünülen iki projenin yakın zamanda inşaatına başlanılacak olan alanlarında fiziki inceleme yaptılar.  

Kampüs alanındaki diğer projeleri de gezen İhsan Çetinçeviz, Üniversitenin gerek akademik başarıları gerekse Ordu’daki ekonomik kalkınmaya yönelik geliştirdiği projeler ile Ordu halkının takdirini kazandığını söyledi.  

Çetinceviz ailesine gösterdikleri destek için teşekkür eden Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ise konuşmasında yapılan her desteğin şehri ile bütünleşerek büyümeyi amaç edinen üniversitemiz için çok değerli olduğunu ve örnek teşkil ettiğini vurguladı. Ordu Yorum

  

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi