Orduspor ligde kalma savaşı verirken, oyuncuların agresif oyunu gördükleri kart ile de kendini belli ediyor. Ordusporlu futbolcular geride kalan 20 maçta 70 kez hakemin kartı ile karşı karşıya kalırken, maç başı 3.5 ile yüksek bir ortalamayı geride bıraktılar. Ordusporlu futbolcular hakemin 2.sarı kartla birlikte gösterdiği kartlarla 70 kez kart görürken, bunların 65’i sarı, 5’i ise kırmızı kart oldu.


En agresif Doğancan


Orduspor’da bu alanda Doğancan Aynacı en agresif oyuncu olurken, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu sahada kaldığı 15 maçta 5 sarı kart ile birlikte 2 kez kırmızı kart görerek takımı eksik bıraktı.


En fazla sarı kart gören isim Ardahan


Orduspor’da son maçta ikinci sarı karttan oyundan atılan Ardahan Gündoğdu, son maçta kırmızı öncesi gördüğü sarı kartlar haricinde 16 maçta 7 kez sarı kart gördü.


4 kişi kırmızı kart gördü


Orduspor’da 65 sarı kartın yanı sıra 4 futbolcu kırmızı kart görürken, Doğancan Aynacı 2 kez, Yasin Öztop ise 1 kez direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı. Safa Serbest ile Ardahan Gündoğdu ise ikinci sarı kart sonucu oyundan ihraç edilmişti.
Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi