Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde iftar programları düzenlemeye coşkuyla devam ediyor. Çaybaşı ilçesinde organize edilen iftara katılan binlerce vatandaş, aynı sofrada, birlik ve beraberlik içerisinde orucunu açtı.

 

 İftar programında bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Çaybaşı ilçesine ihtiyacı olan her türlü hizmeti sunduklarını belirterek, “Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Çaybaşı'mızda da büyük hizmetler gerçekleştirdik.  Büyükşehirden önce yılda 800 bin TL ödenek gelen ilçemize üç yılda 28 milyon TL’lik yatırım yaptık.” dedi.

 

9 farklı noktada çalışmalar devam ediyor

 

Başkan Enver Yılmaz ilçede gerçekleştirilen diğer yatırımlara da değinerek, “Çaybaşı ilçemize 1 su alma yapısı, 2 içme suyu deposu ve 1 atık su arıtma tesisinin yanı sıra 1.250 m kanalizasyon ve 30 bin m içme suyu hattı inşa ederek, 12 milyon TL’lik su yatırımı gerçekleştirdik. İlçemiz genelinde bugün itibarıyla 9 farklı noktada ekiplerimiz çalışmakta olup, 70 km asfalt yol yapıyoruz” diye konuştu.

 

Sırada yeni yatırımlar var

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni yatırımlarla da ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, “Çaybaşı Meydan Düzenleme Projemiz devam ediyor. Kapalı halı saha ve çevre düzenlemesi ile düğün salonu da planlanan projelerimiz arasında. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla Çaybaşı ilçemize en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi