kadınUlubey Aydınlar mahallesinden merhum Körükçü Hacı Hüseyin Elibol’un eşi Eksozcu Yaşar ve Kenan Elibol’un Annesi Kia Servis motorcusu Nami Gündüz’ün kayınvalidesi ZEYNEP ELİBOL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Aydınlar mahallesinde kılınacak Cuma namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekYukarı mahallesi Türkmenli mevkinden altmış dört oğullarından merhum Ahmet Akpınar’ın oğlu Emine,Cemile,Hülya ve Yenimahalle esnaflarından Hasan Akpınar’ın Babaları CAFER AKPINAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yukarıtepe mahallesinde kılınacak Cuma namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekUlubey Kızılen mahallesinden kadıoğullarından Fikret, İlyas, Yusuf Hayati’nin Babaları AHMET BAKİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kızılen mahallesinde kılınacak Cuma namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekÖceli mahallesinden kösemelikoğullarından merhum Ahmet Ekici’nin oğlu, Ali ve Murat’ın Babaları MUSTAFA EKİCİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Öceli Merkez Caminde kılınacak Cuma namazından sonra toprağa verilecektir.

Editör: Haber Merkezi