Ordu Yorum/Celal Yıldız/Özel Haber

Ordu’da su dağıtımı yapan özel bir şirketin araçları bıçaklı saldırıya uğradı. Dağıtım yapan 3 aracın lastikleri kesildi. İşletme sahibi Bilal İnce rakip firmadan şüphelendiğini iddia etti.

Geçtiğimiz gece Altınordu’daki Bahçelievler Mahallesi’nde evlere ve işyerine su dağıtımı yapan özel bir şirketin 3 aracı bıçaklı saldırıya uğradı. Araçların arka lastiklerini kesen saldırganlar gece karanlığından yararlanarak kaçtı. Dün olay yerine gelen polis ekipleri tutanak tutarak iş yeri sahibinin ifadesini aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan çevrede güvenlik kamerasının olmaması da soruşturmanın uzamasını gündeme getirdi. İşletme sahibi Bilal İnce rakip firmadan şüphelendiğini savundu.


“Hata yaptık”


Araçları bıçaklı saldırıya uğradıktan sonra şoka girdiğini belirten Bilal İnce, “3 aracımızın birden lastiklerini kesmişler. Bu olayı rakip firmanın yaptırdığını düşünüyorum. Önceden güvenlik kameramız vardı fakat söktürdük. Büyük hata yapmışız. Güvenlik kameralarını tekrardan taktıracağız. Bu bize ders oldu” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi