Ordu Yorum/Celal Yıldız

Ordu’da İçişleri Bakanlığı’ndan proje yardımı alan derneklerin tanıtımı yapıldı. Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin ‘Bizde Varız’ projesi, Genç Düşler Atölyesi Derneği’nin ‘Ben Her Gün Varım’ projesi, Gülsultan Kadını Geliştirme Derneği’nin ‘Bağırsam Sesimi Duyar Mısın?’ projesi yardım bakanlıktan destek almaya hak kazanan dernekler arasında yer aldı. 

Derneklerin önemine dikkat çekti


Tanıtım toplantısına katılan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, dernek ve vakıfların önemine dikkat çekti. Devletin bazen vatandaşların ihtiyaçlarına yetişemediğini belirten Ordu Valisi bu noktada derneklerin ve vakıfların devreye girdiğini bildirdi. Balkanlıoğlu, “İçişleri bakanlığımız sizlere azda olsa yardım etti. Umarım bu parayı son kuruşuna kadar olumlu kullanırsınız” diye konuştu.

Ordu’dan 3 dernek

3 derneğin yardım aldığı Ordu’da; Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin ‘Bizde Varız’ projesi 70 bin 375 lira, Genç Düşler Atölyesi Derneği’nin ‘Ben Her Gün Varım’ projesi 43 bin 920 lira, Gülsultan Kadını Geliştirme Derneği’nin ‘Bağırsam Sesimi Duyar Mısın?’ projesi 36 bin 892 lira yardım almaya hak kazandı.
Editör: Haber Merkezi