Fotoğraf sergisinin açılışının yapılması ve yarışmada dereceye giren kişilere ödüllerinin verilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde tören düzenlendi.

 

Serginin açılış konuşmasını yapan Başkan Engin Tekintaş, “Bir şehri anlatan en güzel hikayelerden biriside onu demet demet fotoğraflarla tarihe kaydetmektir. IV. Düzenlenen 4 Mevsim Ordu Fotoğraf Yarışması  Ordu’nun kültürel, sosyal hayatına, tarihi değerlerine ve turizmine katkı sağlarken şehrimizin tüm dünyaya tanıtılmasına da yardımcı oluyor. Yarışmada 439 fotoğraf sanatçısı tarafından gönderilen 1703 fotoğraf yer aldı. Jürimiz  tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren, jüri özel ödülü alan ve sergilenmeye layık görülen toplam 79 adet fotoğraf sergide yer alıyor. Emeği geçen başta fotoğraf sanatçılarımız olmak üzere bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 “Emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum”

 

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, “ Bu kadar güzelliğin bir objektiften bir fotoğraf kamerası ile tablo haline gelmesi mucizevi bir başarı ve bu tabloyu oluşturmak büyük bir sanatkarlık. Bu güzellikleri sadece Ordu’da  Ünye’de, Fatsa’da değil İstanbul Ankara gibi şehirlere de yayarak oradaki vatandaşlarımızda tanıtmalıyız.  Başarılarından dolayı sanatkarlarımızı bu yarışmayı başlatan kardeşlerimizi ve emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

 

Ordu’nun sosyal yaşamına ve doğal güzelliklerine ait birbirinden güzel 79 fotoğrafın yer aldığı 4 Mevsim Ordu Fotoğraf Sergisi, 8 Şubat – 8 Mart 2019 tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi