Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesi Pelitliyatak Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturuyor. Akkuş ilçe sınırında yer alan ve Ünye’nin en yüksek rakımlı mahallesi olan Pelitliyatak, 40 yıldan bu yana beklediği sıcak asfalt konforuna Büyükşehir Belediyesiyle kavuşuyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından altyapısı tamamlanan güzergâhta, ekipler sıcak asfalt çalışmalarını başlattı.

 

Ordu’nun mahalle ve grup yollarını standarttı yüksek bir yapıya kavuşturmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini söyledi. Başkan Güler, “Pelitliyatak Mahallemiz, Ünye ilçemizin en yüksek mahallelerinden birisi. Akkuş ilçemize de sınırda yer alıyor. İklimi açısından sert bir bölge. Yolun asfalta ihtiyacı vardı. Pelitliyatak Mahallemizi Akkuş ilçesi Karayoluna bağlayan 5,5 km’lik güzergâhta sıcak asfalt çalışmalarını başlattık. Kısa süre içerisinde hizmete sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

 

Muhtar Öztürk: “40 yıldır bekliyorduk”

 

Pelitliyatak Mahallesi Muhtarı Burhan Öztürk ise, “Mahallemizin 40 yıllık hasreti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle sona erdi. Kurban Bayramı’ndan önce çalışma başlanılacak dediler ve çalışma başladı. Bizlere verilen sözün tutulmasının ve sıcak asfalta kavuşmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Yolumuzun mahallemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi