Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, İstanbul'da yaptığı gezileri eleştirerek, "hizmet yap, gezme" diyenlere yanıt verdi. Bahtiyar, "Ziyaretim dolayısıyla Perşembe'nin kazancı eski parayla 5 trilyonu buldu" dedi.

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahiyar'ın zaman zaman yaptığı renkli çıkışlar abir yenisi daha eklendi. Başkan Bahtiyar bu kez "ziyaretleri bırak, hizmet yap" diye eleştirenlere yanıt verdi.

Sadece çay içmiyorum

Bahtiyar Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da bulunan ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ediyorum. Hemen hemen ona yakın ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ettim. Fakat bazı kardeşlerimizden şöyle bir eleştiri aldım. Gezmeyi ziyaretleri bırak hizmet yap. Halbuki şunu anlamadıklarını fark ettim: Benim belediye başkanlarımızı sadece ziyaret edip çay içip ayrıldığımı zannediyorlar. Bilmiyorlar ki en büyük hizmet bu ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret etmektir" diye yazdı.

Hizmet sözü alıyorum

Belediye başkanı kardeşlerimizden hiç tahmin edemeyeceğiniz miktarda ilçemize hizmet sözü aldım diyen Bahtiyar devamla şu ifadeleri kulandı:

"Paylaşmamamın özel sebepleri var. İlçemizin menfaatleri için bir müddet açıklamamam gerekiyor. Ayrıca ziyaret edemediğim diğer belediye başkanlarımızı da en kısa zamanda ziyaret edeceğim. Şu kadarını söyleyeyim ki ziyaretim dolayısıyla Perşembe'nin kazancı eski parayla 5 trilyonu buldu. Beni izlemeye devam edin. Bu hizmetleri günü gelince hep beraber göreceğiz. Yoksa ben oralara gezmeye vakit geçirmeye gitmiyorum. İlçem için halkım için gidiyorum." Ordu Yorum-Kemal ÇEKÜÇ

Editör: Haber Merkezi