Ordu'da ki belediyelerin ve birçok işletmenin yer aldığı tanıtım günlerinde gurbetteki Ordulular bir araya gelirken, yabancı davetlilerde Ordu'yu tanıma fırsatı yakaladı. Dört gün süren ve içerisinde kültürel faaliyetlerinde yer aldığı etkinliklere on binlerce vatandaş katılım sağladı. 

 

7. Ordu Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında stant açarak yapılan ve yapılacak olan projelerin anlatıldığı Altınordu Belediyesi standı etkinlik süresince yoğun ilgi gördü. Dört gün süren etkinliklere katılan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilginin hiç eksik olmadığı Altınordu Belediyesi standında misafirlerini ağırladı. Standı ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Tekintaş, belediye hizmetleri hakkında konuklara bilgi verirken her biriyle de ayrı ayrı fotoğraf çekinmeyi ihmal etmedi. Altınordu Belediyesi standında Başkan Tekintaş ayrıca birçok siyasetçi, iş adamı ve sporcuyu da ağırlayarak yoğun katılımlı bir etkinliği geride bıraktı.

  

"Standımızda yaşanan yoğunluk bizi mutlu etti"

 

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 7. Ordu Tanıtım Günleri'nin beklentilerin çok üzerinde bir katılımla gerçekleştiğine dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu durumun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. İstanbul'da yaşayan Orduluların hak ettiği değeri almaya başladığını aktaran Başkan Tekintaş, "Dört günden bu yana süren etkinlikler kapsamında Orduluların, Ordu sevdalılarının buluşma noktası Yenikapı oldu. Bu dört günlük süre zarfı içinde hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi çok yoğundu ve bu bizi çok memnun etti. Özellikle hafta sonu muhteşem bir kalabalık oldu. Bizim bu yılki hedefimiz, ulaşımın daha kolay olduğu Yenikapı olması sebebi ile yoğun geçmesiydi ve bu durumda gerçekleşti. Bu kapsamda hem Anadolu hem de Avrupa yakasından insanlar akın akın geldiler. İstanbul'daki belediyelerin de Ordu günlerinde stantları olması bizleri sevindirdi. Bu durum İstanbul'daki belediyelerin Ordululara sahip çıktığının en büyük örneğidir" dedi.

Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi