Toplantıda Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yapısı, personel gelir ve gider dengesi ile yatırımlarından bahseden Başkan Enver Yılmaz, ulaşım yatırımları, içme suyu ve kanalizasyon yatırımları, Akyazı ve Rüsumat Sahil Düzenleme Projesi, Toplu Taşımada Dönüşüm Projesi, Katı Atık Yönetim Sistemi, Meletpark Projesi, Altınordu Terminal Projesi, 2. OSB çalışmaları, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, Karşıyaka Spor Tesisleri, Ordu Stadyumu, 19 Eylül Stadyumu, Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Dış Cephe İyileştirme Projesi, Köprübaşı Meydan Projesi, Ordu Park AVM Projesi hakkında bilgi verdi.

Parmakla gösterilen bir büyükşehir belediyesiyiz

Başkan Yılmaz, Ordu ilinin makûs talihini değiştiren yatırımlara imza attıklarını söyleyerek, “Biz Ordu’muzun makûs talihini değiştiren, siyasette kendi içerisindeki birlikteliği ilimize hizmetle perçinleyen ve Türkiye’de parmakla gösterilen bir Büyükşehir Belediyesi’yiz. Durum tespiti için söylüyorum; ülkemizde personel durumu, ekonomik gelir ve gider tablosu bizim gibi olan başka bir belediye yok” dedi.

Yatırım ve çözüm var, sorun yok

Başkan Yılmaz, 19 ilçe belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve sorunları tek tek çözdüklerini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyelerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. İlimizde yatırım ve çözüm var, sorun yok. Ordu, gerçekleşen yatırımları ve siyasetteki başarısıyla Türkiye’de örnek haline gelmiş bir ildir. Gelecek seçimler için Büyükşehir Belediyemiz ve 19 ilçemiz hazır. Genel seçimlerde %79 oy oranı ve yerel seçimlerde ise Büyükşehir Belediyemiz için yine %70 oy oranıyla birlikte 20 belediyenin 20’sini de almayı hedefliyoruz” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi