Lige -12 puanla başlayan, geride kalan 3 haftada 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Orduspor, sahasında ligin puansız takımı Sivas Demirspor’u konuk etti. Teknik Direktör Şükrü Bekiroğlu yönetiminde sahasındaki ilk maçına çıkan Orduspor, 90.dakikasına kadar 1-0 önde götürdüğü maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü golle 2 puandan oldu.
Sahaya Philipp Angeler, Arda Arslan, Taleh Babayev, Asil Aksu, Seçkin Karataş, Oğuz Yılmaz, Cihan Uzun, Tolga Yılmaz, Oğuzhan Karabacak, Mustafa Kemal Kara, Kubilay Önder ilk 11’i ile başlayan Mor-Beyazlılar mücadele boyunca dengeli bir oyun ortaya koyarken Cihan Uzun’un ilk yarının son dakikalarında kullandığı frikik savunma çarparak ağlarla buluştu ve Orduspor 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda teknik direktör Şükrü Bekiroğlu daha defansif bir anlayışla takımı sahaya sürerken, bulduğu kontra atakları cömertçe harcadı. Savunmada Asil ile Taleh, orta sahada da Oğuz Yılmaz rakibin etkili ataklarını uzaklaştırırken, uzatma anlarında ofsayt tartışmaları ile gelen gol sonrasında Sivas Demirspor beraberliği yakaladı.

Karşılaşma 1-1 biterken Ordusporlu oyuncular son dakikada kaçan galibiyet sonrasında sahaya yığılıp kaldılar. SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi