MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz genel seçim sonrası Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığı bırakması yönünde yapılan girişimleri eleştirdi. Aday yapılıp ta kendi bölgelerinde bile başarısız olanların Genel Başkanı suçlamasını yanlış bulan Yılmaz, "

Biz bu davanın bekçileriyiz en iyi zamanda da buradaydık en kötü zamanda da buradayız. Birileri gibi seçilirsen iyi seçilmesen lider değişsin. Ne yapsın lider polise askere eşinin yanında kafasına kurşun sıkanlara yol vermişse hala bu hükümete oy verip görmezden gelip oy veriyorlarsa sayın genel başkanımız ne yapsın? Adamı milletvekili adayı yapıyor, köyünde aldığı oy belli vekil yaptığı vekil adayının köyünden çıkan oy belli ben çok iyiyim ben çok seviliyorum, eskiler beni istiyor, sivil toplum örgütleri bana imza veriyor, diyerek kandırılan genel başkan ne yapsın" dedi.

 

Abla dediklerine mi bıraksın


"Sonra çık genel başkan bıraksın, tamam bıraksın da sen ne yaptın ve kime bıraksın Sedat Peker'le resim çektirene mi veya abla dediklerine mi bıraksın abla dediklerine mi.  Üç kez telefon açarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Ordu'ya davet ettim ablayı ama abla gelemem Ordu uzak. Yakın yerlerden davet var diyerek buradaki teşkilatı yok abla oraya oturduğunda bizi hiç görmez. Birde bütün teşkilatları tanımayan sadece vekil zamanı ortaya çıkanlar bundan sonra iyi hesap yapsın teşkilatları tanımayanı teşkilatlarda tanımaz. Bizler 46.yıldır milliyetçi hareket partisine hizmet eden eşinden çocuğundan emeğinden kısan ülkücüleriz. Öyle masa başında oturarak siyaset yapmıyoruz"

 

Kongre zamanı 2018'dir

  
"Değerli dava arkadaşlarım bu yazıyı yazma sebebim milliyetçi hareket partisinin binlerce şehidi var idam sehpalarında idam edilen gençlerimiz var bunları göz önünde bulundurarak genel değerlendirme yapalım genel başkanı eleştirme yeri sanal paylaşım siteleri değildir sizlerden ricam genel başkanı değiştirme yeri olağan kongrelerdir ve kim seçilirse bizim genel başkanımızdır. Olağan kongremiz de 18 Mart 2018'dedir." Ordu YORUM

 

Editör: Haber Merkezi