Şehit Birol Yıldırım Bulvarı’ndaki çökme aynı şekilde bekliyor!

AÇILIŞTAN HEMEN SONRA ÇÖKTÜ!


Çevre yoluna alternatif olarak düşünülen Şehit Birol Yıldırım Bulvarı’ndaki çökme daha önce gündeme gelmiş, yapılan haberler üzerine büyükşehir belediyesi çökmeye jet hızıyla müdahale ettiğini açıklamıştı. Fakat yolun bugünkü durumunun hala aynı olduğu ortaya çıktı.


27 Şubat 2020’de açılışını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in yaptığı çevre yoluna alternatif olarak düşünülen Şehit Birol Yıldırım Bulvarı’ndaki yol açıldıktan kısa bir süre sonra çatlamaya ve kaymaya başlamıştı.

“Jet hızıyla” müdahale edilecekti

Yoldaki çökme nedeniyle yaptığımız haber üzerine belediye yetkilileri 28 Mayıs’ta çöken yola “jet hızıyla müdahale”, yaptığını iddia ederek yola müdahale etmişti.

Yapılan bir çalışma yok

İddia edilen haberlere rağmen,  yolun bugünkü durumunun hala aynı olduğu ortaya çıktı. Yakın zamanda yağmur sonrası Giresun’da çöken yolun, alt yapı  görüntüsü büyük bir haber olmuştu. Benzer sorunun Ordu’da resmî açılıştan kısa bir süre sonra 2. defa olması ve de belediyenin “müdahale” iddiasına rağmen bu riskli duruma çözüm bulmaması kafalarda soru işaretleri yarattı.

Sorunun bir an önce çözülmesi lazım 

Çevre yolu bağlantısına alternatif yol olarak yapıldığı söylenen bu bulvarın sorununun bir an önce çözülmesi ve riskli durumun ortadan kaldırılması bekleniyor.

Evet! Yalana gerek yok! Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi