Fatsa’da düzenlenen CHP Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısına katılım yoğun olurken, aday adayları kısa birer konuşma ile hedeflerini anlattı.

Yıldız yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi`nin iktidar olacağını belirterek; “Bunu inandığım için söyledim. Görüyorum ki örgütümüz, partililerimiz, halkımız iktidar olacağımıza inanmışlar ve bizimle birlikteler. Bu çalışmalarımızı 7 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla taçlandıracağız. CHP olarak halkın önceliklerini dikkate alan, sorun çözmeye odaklı siyaset anlayışını yerleştireceğiz.  Bunun sonuçlarını şimdiden almaya başladık, bu çalışmalarımızı vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi. 

“Parti Meclisi’ne seçildikten sonra partimin görev verdiği her yerde, Ordu`da ön seçim olacağını ilan etmiştim bunun yani sıra Ordu`da “yapılacak ön seçimin teminatı” olduğumu her fırsatta dile getirdim.” diyen Yıldız şöyle devam etti; “Üyelerin CHP`yi iktidara taşıyacak adayları belirlemesi örgütlerimize heyecan getirmiştir. Ön seçim örgütümüz, partimiz ve demokrasimiz için çok büyük bir kazançtır. Örgütümüzün her kademesinde yer alan değerli arkadaşlarımla, kadınlarımızla ve gençlerimizle hep birlikte çalışarak partimizi 7 Haziran`da iktidara taşıyacağız.  Bu süreçte, bir olarak, bütün olarak, demokrasinin, hukukun, özgürlüğün ve eşitliğin egemen olduğu halkın iktidarını hep birlikte kuracağız.  Hep birlikte bu mücadeleyi, 7 Haziran’da en üst noktaya taşıyacağız. CHP’yi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakanlığa taşıyacağız.” Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi