CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, OKSM’de yapılan tanıtım toplantısı ile projelerini anlattı. Proje tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Mustafa Adıgüzel, hangi partiden olursa olsun herkese eşit bir şekilde yaklaşacağını söyledi. Adıgüzel, yerelde bir belediyenin yapması gereken asli hizmetlere ek olarak, merkezi yönetimin eksik bıraktığı kamu hizmetlerini de belediyecilik eli ile tamamlamaya mutlu belediyeler kervanına Ordu’yu da katmaya hazır olduğunu söyledi.

İyi Parti yetkililerinin ve Millet İttifakının tüm adaylarının katıldığı toplantıda Adıgüzel, “Ordu’da doğdum, Ordu’da doydum, Ordu’da bir iş bir eş ve çocuklarıma sahip oldum, hekim oldum, sayenizde vekil oldum, şimdi Ankara’dan tekrar Ordu’ya hekim olarak dertlere derman olmaya geleceğim. Ortak bir yönetim anlayışı sunacağım. Hayat pahalılığını ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. İstihdam alanları yaratacağız.” dedi.

Adıgüzel “5S 2T” başlığı altında tanımladığı projeleri tek tek sıralayarak; “5S ile; sağlık, sosyal projeler, su, imar yol çevre, spor; 2T ile ise tarım ve turizm alanında gerçekleştireceği projelerini anlattı. Proje başlıkları şöyle:

“Ordulu Kentin Sakini Değil Sahibi Olacak, Kent İçi Ulaşımda Gelişmiş Çağda Standatları Yakalayacağız, Kent Peyzajı Değişiyor, Peyzajlarda Yerli Kaynaklar Kullanılacak, İmar Bir Sorun Olmaktan Çıkıyor, Pazar Yerlerimiz Dünyaya Örnek Olacak, Atık Yönetimi, Temiz Su Temiz Çevre, Düğün Alanlarımız Sokaklardan Salonlara Taşınacak, Festivaller Kenti Ordu, Engelsiz Yaşam Standartlarını Yükselteceğiz, Ordu Halk Kart Ordu Genç Kart, Sağlıklı Güvenilir Ve Ucuz Gıdaya Erişim, Ordu Et Ordu Süt, Çocuk Köyleriyle Bilgi Evleri, Çocuklar En Kıymetli Varlıklarımız, Kadın Üreticilerimiz, Bütün Anneler İçin, Kadın Kültür Spor Ve Barınma Merkezleri, Kadın Hastanesi, Temel Sağlık Hizmetlerine Ücretsiz Erişim, Gençlerimize Sahip Çıkıyoruz, Ülkemizde Ve Yurtdışında Yaşayan Gurbetçi Hemşerilerimiz İçin, Mahallemiz İçin Muhtarlarımızla El Ele Vereceğiz, Etkin Basın Etkin Sivil Toplum, Spor Altyapıları Güçlenecek, Sokak Hayvanlarının Mutluluğu, Kültür Merkezleri, Canlanan Turizm Gelişen Ordu, Doğa Korunacak, Turizm Canlanacak, Köylü-Esnaf Kazanacak, Turnasuyu Vadisinin Doğal Güzelliklerinin Korunması Ve Yürüyüş Yolları İle Turizme Kazandırılması, Perşembe Bolaman Güzergahı Yürüyüş Ve Bisiklet Yolları, Ordu Sahil Gezileri, Yaylalar Ve Mesire Yerleri, Ulugöl Ve Uluvahta Yaylası Güzergahı Yürüyüş Ve Bisiklet Yolu, Engelsiz Plajlar, Çamaş Ve Küpkaya Kanyonları Turizme Kazandırılacak, Kaplıca Ve Acısular, Ordu Feribot, Perşembe Yaylası Güzergahının Turizme Kazandırılması, Yerel Hizmet Üretiminde Büyükşehir İşle İşbirliği, Arıcılık, Tarımda Üretici De Tüketici De Kazanacak, Son Sözümüz Fındığımız”

Destek videosu!

Toplantının son bölümünde barkovizyondan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara Adayı Mansur Yavaş’ın, İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ve CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in Mustafa Adıgüzel için gönderdikleri destek videoları yayınlandı.

Projelerin açıklanmasından sonra Adıgüzel, CHP ve Millet İttifakı ilçe belediye başkan adaylarını tek tek sahneye çağırdı.

Altınordu Birol Yılmaz, Akkuş Bayram Görür, Aybastı Özdilek Aydoğan, Çamaş Ahmet Kesik, Çaybaşı Enver Kandemir, Çatalpınar Osman Öztürk, Fatsa Ahmet Canbaz, Gölköy Cengiz Sarıyer, Gülyalı Ulaş Tepe, Gürgentepe İsa Yazıcı, İkizce Mustafa Kaynar, Kabadüz( Millet İttifakı) Mehmet Yılmaz, Kumru Osman Cayar, Perşembe Ata Alkan, Ulubey Kani Ergün, Ünye Berkay Torunoğlu (Millet İttifakı) ve Mesudiye Yavuz Ekşi sahneye çıkarak katılımcıları selamladı. Ordu Yorum/Neşe Çakar Erkin

 

Editör: Haber Merkezi