Konuşmasında daha önce Gürgentepe ilçesine geldiğini, gönül dostluğunu pekiştirmek için yeniden Gürgentepe’ye doğru yola çıktığını anlatan Güler, açık ve net konuştu. “Sizlerle daha yürüyecek çok yolumuz’ var’ diyen Güler, “Yeni dönem belediyeciliğin çağ atladığı bir dönem olacak. Biz normal belediyeciliği artık aştık. Bundan sonra evlerinizde elektrik, su, enerji sorun olmayacak. Belediye Başkan Adayımız Yaşar Şahin’in verdiği tüm sözleri ve uygulayacağı tüm projeleri birlikte yapacağız. Verdiği sözlerin birini yapamazsa o iş bana düşecek. Ben yapamazsam Cumhurbaşkanına gidecek. O işin kaçarı yok, mutlaka yapılacak. 23 mahalleye ayrı ayrı adil bir şekilde hizmet götüreceğiz, hiç endişeniz olmasın” dedi.

31 Mart seçimlerinin önemine değinen Güler, “bu seçim diğerleri gibi normal bir seçim değil. Bu seçim sıradan bir takvim günü de değil. Bu seçim dünyaya mesaj verme seçimidir. 31 Mart akşamı dünyaya Cumhur İttifakı’nın zafer mesajını verme seçimidir” diye konuştu.

 “Bu seçim bir bekâ meselesidir”

Cumhur İttifakı adına Gürgentepelilere seslenen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da, birileri anlamak istemese bile bu seçimin gerçekten bir beka meselesi olduğuna dikkat çekti. Enginyurt, şöyle konuştu:

“MHP’nin muhterem Genel Başkanı Devlet Bahçeli dedi ki ‘Bu bir bekâ seçimidir’ dedi. Birileri de ‘bu seçimlerin beka ile ne alakası var’ diyor. Anlatıyoruz ama dinlemiyorlar. Anlatıyoruz ama kulakları sağır. Anlatıyoruz ama vicdanları kararmış. Bekâ ne demek, şu demek. Eğer bu seçimlerde Cumhur İttifakı yüzde 50’nin altına düşerse ABD’deki emlakçı Trump Venezuela’da olduğu gibi gece yarısı bir twit atacak ve diyecek ki ‘Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan kaybetmiştir. Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkanlıktan aldım Kemal Kılıçdaroğlu’nu getirdim, Türk halkı sokağa dökülsün’ diyecek. Tıpkı Fransa’daki sarı yelekliler gibi, tıpkı Venezuela’daki gibi ülkede kaos çıkaracaklar ve erken seçime gidilmelidir diyecekler. Birliğimizi beraberliğimi bölecekler ve ardından Suriye’de 5 bin tır ile silahla donatılmış 50 bin YPG’lı köpek Türkiye’ye saldıracak ve Allah korusun bir büyük kargaşa, bir büyük kardeş kavgasına gideceğiz. İşte bunun için bu seçim bekâ meselesidir” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi