Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gölköy ilçesinde çeşitli ziyaret, inceleme ve açılışta bulundu.


DAMARLI’DA GRUP YOLLARINI İNCELEDİ



Dün mesaisinin tamamını Gölköy ilçesinde geçiren Başkan Yılmaz, ziyaretlerine ilk olarak Damarlı Mahallesi’nden başladı. Damarlı Mahallesi girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, buradan Damarlı’ya geçerek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başkan Yılmaz, Damarlı merkezde vatandaşlarla buluştuktan sonra, Damarlı Kıran Mahallesi Yolu ve Damarlı-Konak-Otluk bağlantı yolunu yerinde inceledi.


TEKSTİL FİRMASINI ZİYARET ETTİ



Damarlı’da yaptığı ziyaret ve incelemelerin ardından Gölköy'de, belediyenin de destekleriyle açılan CLS Tekstili ziyaret eden Başkan Yılmaz, ilçede bin kişiyi istihdam edecek olan firma sahiplerine teşekkür etti.


GÖLKÖY’DE SU SORUNUNA NEŞTER ATILDI



Başkan Yılmaz, CLS Tekstil’de yaptığı incelemelerin ardından Gölköy’de yaşanan su sorunu ortadan kaldıracak olan projenin temel atma törenine katıldı. Başkan Yılmaz, “1 milyon 650 bin liralık bu projeyle Gölköy'ün ana su meselesini çözmüş oluyoruz . Bu projeden önce Gölköy'e gelen suyun yüzde 60'ı borulardaki hasarlar sebebiyle kayboluyordu. Bu projeyle birlikte bu sorunlar bitiyor. 1 ay sonra bu proje tamamlanıyor. Tüm Gölköy halkımıza hayırlı olsun“ dedi.


GÜZELYURT, AYDOĞAN VE ALANYURT’TA İNCELEME



Başkan Yılmaz, temel atma töreninin ardından, Gölköy'de, TOKİ tarafından yapımı devam eden 180 konutluk inşaat alanını ve yeni okul yerini inceledi. Başkan Yılmaz daha sonra, Güzelyurt Mahallesi’ni ziyaret etti. Güzelyurt’ta Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile birlikte 12 derslikli Güzelyurt Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Başkan Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla bir de toplantı gerçekleştirdi.


GÖLKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ



Başkan Yılmaz, Güzelyurt’ta yaptığı incelemelerin ardından Aydoğan ve Alanyurt Mahallelerini ziyaret etti. Gölköy Merkez Hassa Camii'nde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, Gölköy AK Parti İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Başkan Yılmaz, partililerle yaptığı sohbetin ardından geç saatlerde ilçeden ayrıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a Gölköy ziyaretinde 23. Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk’te eşlik etti.Haber Merkezi 




Editör: Haber Merkezi