Geçtiğimiz sezon koyduğu üst lig hedefine lig sonunda Play-Off potasının bile dışında kalarak ulaşamayan Yeni Orduspor, yeni sezona çok iyi başlayarak taraftarları heyecanlandırmıştı. İlk mağlubiyetini geçen hafta deplasmanda Düzcespor karşısında alan Mor-Beyaz-Siyahlı ekip, kendi sahasında konuk ettiği Adıyaman 1954 Spor karşısında da sahadan mağlup ayrıldı.
27’de kırmızı kart geldi !

Ordulu Teknik Direktör Sinan Bayraktar’ın çalıştırdığı Adıyaman 1954 Spor karşısında maçtan galip gelerek çıkışa geçmek isteyen Yeni Orduspor, maça taraftarının desteği ile başladı. Yeni Orduspor’da solbek Furkan Işıkdemir 27.dakikada gördüğü ikinci kart sonrasında kırmızı kart ile oyundan atıldı ve takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı ise golsüz bitti.

Penaltı kaçtı, direnç düştü !

Maça 27.dakikadan itibaren 10 kişi devan Yeni Orduspor 51.dakikada penaltı kaçırdı ancak Sebahattin Usta’nın penaltısını kaleci Abdullah kurtadı. Bu dakikadan sonra takımın direnci her geçen dakika düşerken, Sinan Bayraktar’ın 71.dakikada oyuna aldığı Fatih Karslı 1 dakika sonra ağları havalandırdı. Maçın 90.dakikasında ise Yeni Orduspor’da Mustafa Kayabaşı direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Üst üste 2.mağlubiyetini alan ve sahasında oynadığı 5 maçta rakiplerine 7 puan dağıtan Yeni Orduspor, 18 puanda kaldı ve Kızılcabölük ile Kırşehir Belediyespor’un ardındna 3.sıraya geriledi.
SAMET KARADAĞ /ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi