Büyükşehir'in Ordu'ya getirdiği Ahmet Çakar'ın aldığı para merak ediliyor. Çakar programında Ordusporun yaşadığı sıkıntının suçlusu olarak herkesin malumu olduğu gibi kulüp yönetimini göstermiş, çözüm olarak da "Herkes üzerine düşeni  yapsın" demiş.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesince Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ahmet Çakar ile Ertem Şener “Sporda Tecrübe Konuşuyor” programına katıldı.  Büyükşehir Belediyesinin bu ve benzeri programlara ne kadar ödeme yaptığı bilinmiyor.

Büyükşehir’in Nisan Ayı Kültür Sanat Etkinliklerinin önemli iki misafiri, Beyaz TV Spor Müdürü ve ‘Beyaz Spor’ programının yapımcısı Ertem Şener ile Spor Yazarı ve Eski Futbol Hakemi Ahmet Çakar oldu. “Sporda Tecrübe Konuşuyor”  adlı programda ikili programa katılan davetlilerinde sorularını yanıtladı.

 

Malumu ilan etmişler

 

Programda Oduspor'un sorunlarının da gündeme geldiği ve Ahmet Çakar'ın sorunların çözümlenmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini ve yaşanan maddi krizin tek sorumlusunun mevcut kulüp yönetiminin olduğunun altını çizdiği öğrenildi.  Misafirlerin de soruları ile katıldığı programda Orduspor konusunun geçtiği anlarda heyecanlı dakikalar yaşandığı,  Ahmet Çakar ve Ertem Şener’in esprileri ile de salonun zaman zaman kahkahaya boğulduğu kaydedildi.  

Belediyeden yapılan açıklamada, moderatör Ertem Şener ve yorumcu Ahmet Çakar kendilerinin Ordu’da en güzel şekilde ağırlandıklarını belirtirlerken, gösterileni yakın ilgi nedeniyle Başkan Enver Yılmaz başta olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ettikleri de bildirildi.  Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi