Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gülyalı belediye başkan adayı Ahmet Cörüt sahada seçim çalışmaları yaptığı sırada bazı insanların kendisi hakkında yaptıkları haksız ve mesnetsiz yalan iftira ve dedikodu türünden söylentilere açık ve net cevap verdi.

Cörüt “benim hakkımda kazanırsa AKP ye geçecek” sözleri söyleyenler önce kendilerine bakacaklar dedi.

Cörüt;kazanamayacağını anlayan birileri kendi yaptıkları hata ve yanlışı bizim üzerimize atmaya çalışıyorlar,ancak ben her zaman ilkelerim ve ideallerim için mücadele ettim.o nedenle benim idealim ve ilkem her zaman ATATÜRK VE CUMHURİYET  ilkeleri doğrultusunda vatanıma ve yaşadığım şehrime hizmet etmek olmuştur.Ayrıca ben siyasetin dürüst ve ilkeli yapılmasından yanayım.Ben önce siz değerli Gülyalı halkına sonra da bana oy versin vermesin herkese söz veriyorum.Namus sözü veriyorum.ama geçmişte aynı sözü verenlerin şimdi nerde olduklarını sormak lazım dedi. Haber Merkezi


GÜLYALI KAMUOYUNA DUYURUDUR.

 Ben Cumhuriyet Halk Partisi Gülyalı Belediye Başkan Adayı Ahmet CÖRÜT;

 

Seçimlere çok az bir süre kala; seçmenin yapılan çalışmalar, açıklanan plan ve projeler ışığında oy vereceği aday ve partisinin kafasında netleştiği bir dönemde, bir kısım insanlar tarafından daha çok fısıltı gazetesi şeklinde kulaktan kulağa yaymak sureti ile son günlerde Gülyalı kamuoyunu yanlış, manüplatif sözlerle yönlendirilmeye çalışıldığını saha çalışmalarımızda görüp tespit etmiş bulunmaktayım.

 

Bu manüplatif sözler içerisinde ön plana çıkan ise; seçildiğim takdirde Cumhuriyet Halk Partisinden ayrılarak başka bir parti altında hizmet edeceğim yönündedir. Sizlerinde takdir edeceği üzere; her kişi kendi yaptıklarından mesul tutulur, geçmişte bu yönde adımlar atmış olanların sorumsuz davranışlarının tarafımıza teşmil edilmeye çalışılması en hafif deyimi ile gayretkeşlikten ibarettir.

 

Bu söylentinin rekabet halinde olduğumuzu siyasi rakiplerimiz tarafından çıkartılmış olması  bizlerin seçmen nezdinde görmüş olduğu genel kabulün, plan ve projelerimizin tasvip edildiğinin, Gülyalı halkının Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ahmet CÖRÜT ve yol arkadaşları etrafında nasıl kenetlediğinin çok açık bir göstergesidir. Böylesi güçlü plan, projelerle sadece çalmadan, çırpmadan, yönünü yolunu ve yol arkadaşlarını değiştirmeden, seçildiği yerde (C.H.P) kalarak halka hizmeti hakk’a hizmet saydığımızın bilinmesini isteriz.

 

Ben ve dava arkadaşlarıma Gülyalı halkının teveccüh göstereceği, bu tür söylentilere inanmayarak bizlerle beraber el ele, gönül gönüle, omuz omuza seçildiğimiz günden, bir sonraki seçime kadar CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÇATISI ALTINDA aynı yolu beraber yürüyeceğimizin bilinmesini isterim. 

 

 Aşağıda CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI için hazırlamış olduğu ve Başkan ve çalışma arkadaşlarının çalışma, hizmet ilkelerini içeren TAAHHÜTNAMEYİ İMZALAYARAK siz değerli GÜLYALI HALKININ bilgisine ve takdirine sunuyorum.

 

Son söz olarak; BEN GÜLYALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET CÖRÜT olarak;

 

 “herkesin 'varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde' yaşayacağı bir GÜLYALI kurmak için  CUMHURİYET HALK PARTİSİ ile çıktığım bu kutsal görev yolunda ASLA YOLUMU,YÖNÜMÜ DEĞİŞTİRMEYECEĞİME NAMUSUM, ŞEREFİM VE TÜM KUTSAL BİLDİKLERİM ÜZERİNE YEMİN ederim." 18.03.2014

 

Saygılarımla…                                                           

                                                                                              Ahmet CÖRÜT

                                                                                    CHP Gülyalı Başkan Adayı

Editör: Haber Merkezi