Daha önce Ünyeli ve Ordulu olduğu yönünde algı oluşturulan Prof. Numan Kurtuluş bugün resmen Ordu siyasetine adım atıyor. Ak Parti teşkilatı aday adayları için Ünye Akçay sınırında tören yapacak.

 

Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk bugüne işaret ederek, "Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Ordu siyasetine girdiği gündür" diye açıklama yaptı.

 

Tanıtım yapacaklar

 

İlçe Başkanları ve İl Yürütme Kurulu toplantısı , İl Başkanı Uğur Çelenk Başkanlığında toplantı, toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Çelenk, 13 Nisan Pazartesi günü saat: 10.30’da Ünye/Akçay’ da milletvekili adaylarımızı karşılayacağız, 20 Nisan Pazartesi günü Vali Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda saat:17.00'de görkemli bir organizasyonla Ordu Kamuoyuna tanıtacağız dedi.

 

Yeni bir başlangıç

 

Çelenk , "Ak Parti Ordu listesinin birinci sırasında bulunmasından büyük onur ve gurur duyduğumuz hemşehrimiz Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’u Pazartesi günü coşkulu bir şekilde evinde, Ordu’da karşılayacağız, O gün bizim için çok önemli bir gün, hem 7 Haziran seçimlerinin startını vereceğiz hem de Numan beyin Ordu siyasetine girdiği gün olacaktır. Sayın Başbakan Yardımcımız Ordu’nun ve bizlerin beklentilerine fazlası ile karşılık verecektir. Kendileri bizzat Ordu’dan ,memleketinden aday olmaktan ve memleketine hizmet etmekten çok mutlu olacağını ifade ettiler diyerek , İnanıyorum ki, 13 Nisan 2015 Pazartesi Ordu siyasetinde yeni bir dönem başlangıcı olacaktır" dedi.

 

Hedefimiz başkanlık sisemidir

 

7 Haziran asrın seçimi olacak, Türkiye değişim ve dönüşümü bu seçim sonrasında yaşayacaktır, diyen Başkan Çelenk , "Hedefimiz başkanlık sistemidir. Bunun için önce Ordu’da 5 milletvekilini kazanacağız. Sonra Türkiye genelinde 400 milletvekili hedefimiz var. Her fırsatta ifade ettiğimiz Yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Yeni Türkiye'de herkes kendine yer bulacak; güçlü başkanlık sistemi ile toplumun tüm kesimi İşte bu benim Türkiye’m diyecek. Yeni Türkiye kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik üzerine tesis edilecek. Başlanan hiçbir iş yarım bırakılmayacak" dedi.OrduYorum

 

 

Editör: Haber Merkezi