Bayram Tedbirleri Alındı, Yollar ve Kaldırımlar Yıkandı
Yaklaşık 3 aydır aralıksız 8 noktada yol çalışmalarını sürdüren Akkuş Belediyesi, Ramazan Bayramı hazırlıklarını da tamamladı.
Belediye Başkanı İsa Demirci “Şimdiden tüm hemşerilerimin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, hemşerilerimizin huzurlu ve rahat bir Bayram geçirebilmeleri için Belediyemiz çalışıyor, Bayram süresince de ilgili birimlerimiz aralıksız çalışmaya devam edecektir” açıklamasında bulundu.
 
Başkan Demirci, “Akkuş Belediyesi’nin hizmetleri aralıksız devam ediyor, altyapı ve yol çalışmalarımız sebebiyle ilçemizin her mahallesinde bir çalışma var, bunlar meşakkatli işler halkımızdan sabırlı olmalarını rica ediyoruz, inşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız ve Akkuşlulara hak ettikleri hizmeti sunacağız” dedi.

Yollara ve Kaldırımlar Yıkandı

Bayram öncesi kaldırımları ve yolları da yıkadıklarını belirten Başkan Demirci, "Akkuşlu vatandaşlarımız ve dışarıdan gelen misafirlerimiz Bayramlarını daha temiz ve huzurlu bir ortamda geçirecek, yıkama çalışmalarımız sadece bayramlarla da sınırlı kalmayacak, belirli aralıklarla devam edecek, ayrıca yıkama çalışmalarının yanı sıra kaldırımlardaki yabanı otlara ve haşerelere karşıda ilaçlama çalışması yapıyoruz, daha yaşana bilir bir Akkuş için gece gündüz demeden tüm ekibimizle çalışacağız" dedi.

Mezarlıklar, Ziyaretçiler için Hazır

Başkan Demirci, “mezarlıkları bayrama öncesi Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa olarak temizledik, orada yatan her kesin ailesinden değer verdiği biri var, bu sebeple mezarlık herkes için kutsal ve çok önemli bir yer, bu yüzde mezarlıklara ayrı bir önem veriyoruz" dedi.

Belediye Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri Mesaide

Akkuş Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri bayram süresince de çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Belediye Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ilçe halkının bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmesi için çalışmalarını ve denetimlerini bayramda da devam ettirecek.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi