Gölköy Kent Meydanı dün açıldı.  Açılışa katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: "Biz söz verdiğimiz 5 büyük projenin Ordu’nun vizyonu olacağına inanıyoruz. Sayın Başbakanımız hızlı tren sözü verdi. Teleferikle yaylaları birleştireceğiz" dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Gölköy Kent Meydanı dün açıldı.  Törene; Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’la birlikte Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ak Partili Milletvekili adayları katıldı.

 Gölköy ilçesinin yerel seçimler sonrasında Büyükşehir ile birlikte yıllık 33 trilyon liralık yatırım alacağını söyleyen Başkan Yılmaz; “Açılışı yapılan kent meydanının önceki hali Gölköyümüze yakışmıyordu. Gölköylüler bu alanda nefes alacak yer bulamıyordu. Yeni proje ile birlikte bu alanda her türlü değişim ve dönüşüm yaşandı. Ordu ili bu yaz nüfusunu üçe katladı ve buna bağlı olarak su konusunda ciddi sıkıntılar yaşandı. İnşallah bu yatırımlarla sorunları adım adım çözüyoruz. Sayın Başbakan Yardımcımızın ilimize hükümet yatırımları konusunda katkılarını ise yakından biliyor ve kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kıyamete kadar kardeşçe yaşayalım

 

Törende son konuşmayı ise Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin yol ve su başta olmak üzere Ordu’nun dört bir tarafına hizmetler verdiğini vurgulayan Kurtulmuş, Gölköy’ün en önemli sorunu olan yol çalışmalarının aksaması konusunu da çözerek yolu tekrar ihale ettiklerini ve müteahhit firma sorunu nedeniyle yaşanan bu problemin seçimler sonrasında giderildiğini söyledi. Kurtulmuş böylece Ulubey-Gölköy arasındaki yolun da kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti. Konuşmasını ülke gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmelerde bulunarak tamamlayan Kurtulmuş; “Büyükşehir Belediye Başkanımız size güzel hizmetler veriyor. İnşallah bundan sonra da sizlere güzel hizmetler getireceğiz ve Ulubey-Gölköy yolunu inşallah birlikte açacağız. DSİ hizmetleri, gençlik merkezi gibi birçok projeyi hayata geçireceğiz. Biz söz verdiğimiz 5 büyük projenin Ordu’nun vizyonu olacağına inanıyoruz. Sayın Başbakanımız hızlı tren sözü verdi. Teleferikle yaylaları birleştireceğiz. Bunlar için güçlü bir hükümete ihtiyaç var. Sağdan soldan takılan çelmelere aldırış etmeden biz yolumuza devam edeceğiz. Allah, bize bu topraklarda kıyamete kadar kardeşçe yaşamayı nasip etsin." Ordu YORUM

 

 

Editör: Haber Merkezi