Cumartesi günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Kongresi’nde Bülent Akpınar, 196 oy alarak başkan seçilmişti. CHP parti binasında eski ve yeni yöneticilerle birlikte devir teslim töreni gerçekleştirildi. CHP Altınordu İlçe Başkanlığına seçilen Bülent Akpınar, eski İlçe Başkanı Mustafa Kemal’den devraldı.

Başkanlık görevini devreden Mustafa Kemal, “2 dönem ilçe başkanlığı yaptığım bu görevi genç arkadaşlarıma devrederken onlardan daha fazla mutluluk duyuyorum. Ben öncelikle bu iki dönemlik görev süresi içerisinde bana ve benimle birlikte çalışan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, yedek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, partililerimize ve gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. 3 aday arkadaşımızdan bir tanesi öne çıkacaktı, bu seçim sonrasında kaybeden değil kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. İlçe Başkanlığını bundan sonra değerli kardeşim Bülent Akpınar ve ekibi yönetecekler. Bizlerin mutlaka bir eksiklikleri olmuştur. Ben inanıyorum ki yeni yönetim, bizlerin de eksikliklerini kapatacaktır. Yeni arkadaşlarımızın bu heyecanla önümüzdeki 1,5 yılı çok iyi değerlendireceğine inanıyorum. Başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Adaylardan Ulaş Kefeli de devir teslim töreninde söz alarak, “Hafta sonu geçirmiş olduğumuz seçim bir demokrasi şöleni haline geldi. Seçilmiş olan Bülent abime ekibimle birlikte sonsuz desteklerimi vereceğimi bir kez daha iletmek istiyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun, kazanan Ordu olsun” ifadelerini kullandı.

 
“Ülkede refahın sağlanmasına vesile olmak istiyoruz”

CHP Altınordu yeni İlçe Başkanı Bülent Akpınar ise yaptığı konuşmada, “Karamsar ve korku toplumunun tamamen iktidar tarafından insanları sindirdiği bir noktada Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Yönetimine talip olma yürekliliğini gösteren, o listede bulunan ve o listelere destek veren bütün partililerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Aslında biz, Ulaş, Serkan ve aynı şekilde yönetim kuruluna talip arkadaşlarımız olarak kolayı başardık. Asıl olan bundan sonra önümüzdeki bu zor süreçte iktidarın baskıcı, zulümcü, rantçı ve talancı düzeninden kurtararak ülkemizi, insanların devletine güvenen, adaletini ve yargısını her anlamıyla sahiplenen, ülkede refahın sağlanmasına bir nebze olsun vesile olan bir ilçe örgütü olmak istiyoruz. Delegemizin, partililerimizin bizlere vermiş olduğu bu onuru, bizlere göstermiş olduğu bu teveccühü en iyi şekilde sahiplenerek, öncelik olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 Ok’unu Altınordu Belediyesi’nde görmeyi amaçlıyoruz. Bizlere görevi devreden Sayın İlçe Başkanımız Mustafa Kemal ve ilçe yöneticilerimize de Cumhuriyet Halk Partisi’ne vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yeni başkanlık döneminin partimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

CHP Altınordu İlçe Başkanlığı görevini yürütecek olan Bülent Akpınar'ın Yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Bülent Akpınar, Telat Altuntaş, Mustafa Aydemir, Ahmet Bakıcı, Ufuk Baş, Yelda Dalak, Nazım Felek, Fulin Ceren Kara, Köksal Kovancı, Günay Musabaşoğlu, Pervin Özcan, Mahmut Saytaş, İpek Şepcioğlu, Hüseyin Toksoy, Temel Yüksel. Ordu Yorum/ Yasemin Kuzu

 

Editör: Haber Merkezi