Ordu İlimizden önemli katılım sağladık. 12 seçilmiş delege ve 3 milletvekilimizle tam kadro kongrede hazır bulunduk. Bilindiği gibi tek aday olan Dışişleri Bakanımız Prof.Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nu AK PARTİ Genel Başkanı seçtik, AKYOL, İlk defa Türk demokrasi tarihinde bir iktidar partisinde böylesi bir devir teslimle, hiçbir ihtilaf olmadan, hiçbir farklı görüş ya da herhangi bir şekilde farklı izlenim sahibi olmadan, tam bir birliktelik halinde böyle bir devir teslim gerçekleşmiş olacak. Daha önceki iktidar partilerinde yaşanan güç mücadelesi, kıyasıya sürdürülen siyasi rekabetler bugün AK Parti’nin ahlak ve erdem merkezli siyasetini de açık bir şekilde ortaya koymuştur" dedi.

BUGÜN HÜZNÜ VE SEVİNCİ AYNI ANDA YAŞADIK


10 Ağustos’ta Ordu’da % 68 Türkiye genelinde % 52 gibi büyük bir destekle Kurucu Genel Başkanımız ve Başbakanımızı Milletin damını Cumhurun Başkanı seçtik. Bugün yaptığımız 1.olağanüstü Büyük Kongrede Genel Başkanımız ve Başbakanımızın partimizden ayrılışının hüznünü yaşadık , Sayın Genel başbakanımız ve Başbakanımızın konuşmasında duygulu dolu anlar yaşadık , yer geldi yüreğimiz burkuldu, gözlerimizden yaş aktı , ama, Sn.Genel Başkanımızın da bahsettiği gibi bu bir veda değil , bir Fatiha , bir başlangıç olacaktır, Biz Genel Başkanımızı, Milletin adamını , milli İradenin temsilcisini Cumhurun Başına ,Çankaya ‘ya uğurlamanın sevincini de aynı anda yaşadık.Akyol, 10 Ağustos’ta desteğini bir kez daha çok daha güçlü şekilde göstermiş olan Ordulu hemşehrilerime teşekkür ediyorum dedi.


AHMET DAVUTOĞLU’NUN NE KADAR İSABETLİ BİR KARAR OLDUĞU GÖRÜLECEKTİR


AK PARTİ bayrağını en yükseklere taşıyacak, milletin bize yüklediği AK PARTİ Misyonunu ve misyonunu en iyi şekilde temsil edecek olan değerli bir devlet adamını Dışişleri Bakanımız Genel Başkanımız ve ALLAH nasip ederse Cuma günü’de Başbakan olarak atanacak olan Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ne kadar isabetli bir karar olduğunu hep beraber göreceğiz diyen Akyol, İnşaallah yeni Genel Başkan ve Başbakanımızla birlikte Ordu’ya yapılan yatırımlarımız hız kesmeden ve katlanarak devam edecek, yeni hizmet ve yatırımların Ordu’ya kazandırılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Akyol, bu yeni Türkiye’nin , yeni dönemin, İlimize, Ülkemize, İslam Alemine ve dahi bütün dünya insanlığına hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum dedi.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi