Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, 19 Temmuz Cumartesi günü Ordu tarihi bir güne daha tanıklık etmiş Dünya Liderini Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek, dinlemek ve 10 Ağustos’ta 12. Cumhurbaşkanlığına şahitlik etmek için Cumhuriyet Meydanını Ordu’nun dört bir yanından gelerek hınca hıç dolduran tüm hemşehrilerimizin Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük sevgi seli ve coşku ile , kendi öz evladı , kendi amcası, kendi dayısı, kendi kardeşi , kendi abisini karşılar gibi sıcak ve içten karşılamıştır" dedi.

Ordu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı miting meydanını çınlatırcasına Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini açıkça göstermiştir.

Akyol, Hemşehrilerimiz "İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında oruçlu olmalarına ve sıcağa rağmen miting alanımıza gelen yaklaşık 50 bin bin, akabinde Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımızın teşrifleri ile iftar yemeğimize yemek verilen alana sığmayan Ordulu hemşehrilerime, Ordu mitingini TV'lerden izleyen gönlü ve kalbi Ordu'da atan yurt içinde ve yyurt dışında bulunan hemşerilerime candan binlerce kez teşekkür ediyorum "ORDU, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı miting meydanını çınlatırcasına Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini açıkça göstermiştir dedi.

Genel Başkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ordu Mitinginden çok memnun bir şekilde ayrıldı.

Akyol,‘‘Ordumuza yakışır, muhteşem heyecanlı ve coşkulu kalabalık bir katılımla gerçekleşen bir miting oldu. Miting’den Başta Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK kadrolar çok memnun bir şekilde ayrıldı. Mitingi çok beğendiklerini ifade ettiler diye konuştu.

Hiç şüphesiz Sayın Başbakanımızın Ordu mitinginde bizim için en önemli mesajı 12 yıldır ilimize yapılan büyük yatırımları tek tek sayması, Ünye ve Fatsa’ya 300 er yataklı Devlet Hastanelerinin yapımı, Ordu’ya 600 yataklı şehir hastanesinin yapım müjdesi, Yapımı devam eden Ordu ‘yu süper lige taşıyacak olan Havaalanı, Karadeniz-Akdeniz yolu, Ordu Çevre Yolu, Botanik Bahçesi, Kayak Merkezi gibi yatırımların devam edeceğini söylemesi olmuştur.

Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımızın AK Parti’nin yerel seçimlerde, Ordu’nun 20 ilçesinde kazanan taraf olduğunu anlatması akabinde "Fire yok. Firesiz. İnşallah biz de bugüne kadar Ordu’ya mahcup olmadık, yeni süreçte de mahcup olmayacağız. Hiç endişe etmeyin. Demesi bizleri ve Ordu’lu hemşehrilerimizi bir kez daha ne kadar sevdiğini göstermiştir" dedi.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi