Ordu Yorum/Celal Yıldız

Ordu, Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği artık dar geliyor. Merkür önümüzdeki günlerde Kazım Koyuncu anma konseri düzenleyecek. 

Yaklaşık 5 ay önce kurulan Merkür Kültür Sanat ve İletişim Derneği Ordu’yu sanata doyuracak. Düzenlediği etkinliklerle taraflı tarafsız herkesin beğenisi toplayan dernek yakın bir zamanda Kazım Koyuncu anma etkinliği düzenleyecek. Artvin Hopa’dan gelen sivil toplum kuruluş temsilcileri Merkür yetkilileriyle buluşarak konser taleplerini iletti. Bu talebe olumlu yanıt veren Merkür konseri en yakın zamanda düzenleyeceğini açıkladı. 


Hopa’dan ekip geldi


Kazım Koyuncu konseri hakkında bilgi veren Merkür Genel Koordinatörü Ramazan Maskar, “Aslen Hopalı olan rahmetli sanatçı Kazım Koyuncu için Hopa'da anma konseri düzenlemek isteyen Hopa'daki bir kaç sivil toplum kuruluşu Merkür'ü ziyaret ederek bu konseri yapmamız için bizden talepte bulundular. Kendilerinin de destek olacakları bu konseri Merkür olarak en yakın zamanda düzenleyeceğiz. Merkür Ordu sınırlarını aşıyor” açıklamalarını yaptı. 

Editör: Haber Merkezi