Orduspor’da Teknik Direktör Metin Altınay ik maçta gelen galibiyetin mutluluğunu yaşıyor. Yeni sezondaki ilk maçından gaibiyetle ayrılan Teknik Direktör Metin Altınay yeni sezon Orduspor’a hayırlı olsun derken sezon sonu istedikleri yerde olmak istediklerini belirtti.

”Skora rağmen sahada az iyi futbol vardı”


Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi karşıladılar, stada kadar götürdüler, maçtan sonra futbolcularımızla birlikte sevindiler. Çok güzel görüntüler vardı. Maça gelecek olursak, rakip takım kalecisinin hatası sonucu golü erken bulduk. Ligin ilk maçları her zaman zordur. Golü yedik ama bir an önce toparlanıp iki ve üçüncü golü bulduk. Skora rağmen sahada az iyi futbol vardı. İkinci yarı skoru koruma psikolojisi oluştu. Sonuna kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerim skoru korumasını bildi. Ordu’nun bu genç, pırıl pırıl çocukları herşeyin en iyisini hak ediyorlar. Bir an önce -9’u bitirmek istiyoruz.
 
”Orduspor bu lige yakışmıyor”


Kazanmayı alışkanlık haline getirip, kaybetmemeyi öğrenen bir takım olacaktık. Dün bunun ilk adımını attık. Özellikle defansta olmak üzere bütün futbolcularımız sahada futbol savaşı verdiler. Bu sene özellikle söylüyorum, bu ligin çok gol atan ve az gol yiyen takımı olmak istiyoruz. Diğer takımları küçümsemiyorum ama Orduspor bu lige yakışmıyor.

”Orduspor taraftarı başka”


Özellikle dünkü galibiyetten sonra sosyal medyada hep Mor-Beyaz renkler ve Orduspor paylaşımları gördüm. 13 yaşındaki kardeşimizden 60 yaşındaki abilerimden arkadaşlık istekleri geldi. Hepsini kabul ettim. Bu galibiyette stadyumdaki ve sosyal medyadaki atmosfer böyleyse bir-iki galibiyetten sonra zannediyorum ki full seyirciyle oynarız. Gerçekten onlarsız olmaz. Her kulübün taraftarı iyidir ama Orduspor taraftarı başka !
Ordu Yorum / Samet Karadağ / ÖZEL HABER
Editör: Haber Merkezi