Altınordu Belediyesi Mahalleleri İle İftarda Buluşuyor” projesi kapsamında organize edilen iftar programının 4.’üncüsü Nizamettin Mahallesinde düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk, Altınordu Belediyesi Meclis üyeleri ,Nizamettin Mahallesi sakinleri ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ““Mahalleleri ile Buluşuyor, İftarı Birlikte Açıyoruz”  projesi kapsamında Nizamettin Mahallesi sakinleri ile bir araya geldik.” Dedi.

Başkan Tekintaş sözlerine şöyle devam etti. “Yeni Kurulan Ordu Büyükşehir Belediyesinin en büyük ilçesi olan Altınordu ilçesinde siz kıymetli dostlarımız ile bir arada olabilmek için organize ettiğimiz, Altınordu Belediyesi Mahalleleri ile iftarda buluşuyor projesinin 4.’üncüsünü sizler ile birlikte  icraa ediyoruz.

Bundan önce Cumhuriyet Kayabaşı, Saraycık mahallelerimizde vatandaşlarımız ile bir arada  olduk. Bu mutluluğu bugünde  sizlerle birlikte paylaşıyoruz.  Her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk, olmayada devam edeceğiz. Şunu açıkca söylemek istiyorum.Bizler sadece Ramazan ayında değil Ramazan dan sonra da birlik ve beraberlik içinde olacağız.  Bu birlik ve beraberlik olgusunu bu akşam da siz değerli Nizamettin Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sağlamaya çalıştık. Altınordu Belediyesi olarak bundan sonra bu rahmet ve mafiret ayında bereket dileyerek, geleceğe sağlık ve sıhhat içerisinde Bayramı birlikte karşılamayı ve Bayram sevincini birlikte yaşamayı temenni ediyoruz. “ dedi.

Öte yandan Başkan Tekintaş, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımları ile 19 Temmuz Cumartesi Günü gerçekleştirilecek olan miting ve iftar yemeğine  Nizamettin Mahallesi sakinlerini de davet etti.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi