Ege Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen ve içerisinde 19. Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı, 11. Yapı Dekorasyon Ürünleri ve Doğalgaz Fuarı ve 5. Gıda Tarım ve Hayvancılık İhtisas Fuarı’nın yer aldığı Ordu Ulusal Fuar Günleri Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’na kurulan alanda yapılan açılış töreninin ardından ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Sanayi, ticaret, gıda, tarım ve hayvancılık ile yapı ve dekorasyon ürünleri sektöründeki ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiren Ordu Ulusal Fuar Günleri kapsamında Altınordu Belediyesi de hizmetlerini tanıtmak ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla bir stant açtı. Belediye çalışmalarının ve projelerinin anlatıldığı fuarda Altınordu Belediye standı fuarın ilk gününde yoğunluk yaşadı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuardaki stantları gezen Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, daire müdürleri ve fuar yetkilileri Altınordu Belediyesi standını da ziyaret etti.

Birçok kurum ve kuruluşun katılım sağladığı stant 21-30 Haziran tarihleri arasında açık olacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi