Vatandaşlardan yana duruşuyla hayata geçirdiği Yeni Nesil Belediyecilik uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle şehirde belediyecilik anlayışı ve hizmetlerine yeni bir boyut kazandıran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu zor günlerde Altınordu'lularla dayanışma adına belediyenin tüm imkanlarını seferber ediyor.

Salgın kaynaklı ekonomik zorlukları ve paylaşma ayı Ramazan'ı da dikkate alarak dayanışma kapsamında sosyal desteklerini en üst seviyeye çıkaran Altınordu Belediyesi, her gün 8 BİN'e yakın sıcak yemek servisi ile sofrasında sıcak aş bulunmayan hane bırakmamanın çabasıyla, yemek yapamayan yalnız yaşayanlar, engelliler, öğrenciler, yaşlılar, kimsesizler ve dezavantajlı gruplar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ev ev ulaşıyor. Dayanışma seferberliğinde görevli ekipler, sıcak yemekleri her gün iftar öncesi sofralara ulaştırıyor.

Altınordu Belediyesi, sıcak yemek servisi dışında 30 BİN‘den fazla  dayanışma paketi ile ihtiyaç sahibi ailelere destek veriyor. Ailelerin ihtiyaç duyacağı temel gıda maddelerini içeren dayanışma paketleri de ekipler tarafından kapı kapı evlere teslim edilmeye devam ediliyor.Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi