Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve Yönetim Kurulu üyeleri, mazbatasını alarak görevine başlayan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tekintaş, Dernek Başkanı Erdoğan Erişen ve üyelerine teşekkür ederek, basın mensuplarının bilgi akışı noktasında büyük rol oynadığını söyledi.

           “Zor şartlar altında görevlerini icra etmeye çalışan basın mensubu arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerin sokaklarda yaptığımız çalışmaların dışında, basın kuruluşları bilgilendirme yönü ile bizi vatandaşlarımızla buluşturmuştur.  Bilhassa hem birlik ve beraberlik, hem de proje bazında gelecek planlarımızla ilgili tüm bilgilerin aktarıldığı bir dönemi yaşadık. Ordu ve Altınordu için bilgilendirme adına göstermiş olduğunuz gayrete teşekkür ediyorum” dedi.

           Altınordu’da yeni bir dönemi yaşadıkların dile getiren  Belediye Başkanı Engin Tekintaş, karşılaştıkları manzaralar karşısında çok hızlı hareket ederek sorunların üstesinden geleceklerini söyledi. Başkan Tekintaş şöyle konuştu; “Çeşitli kurumlardan gelen işçi ve memurları bir araya getirerek ortak bir yol bulmaya çalışacağız. Bu anlamda Ordu’da en zor işi Altınordu Belediyesi olarak biz yapacağız. Çünkü İl Özel İdare’den, Ordu Belediyesi’ne kadar, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nden şirketlere, Öceli Köyü’nden Kökenli ve Saraycık’a kadar çalışan personeller bir araya gelmiş oldu.

           Biz bunlar içerisinde bir düzenleme yapmaya çalışıyoruz. Herkesin ilgi alanını bulmaya çalışıyoruz. Bulduğumuz alanların bizde var olup olmadığına bakıyoruz. Biz de karşılığı yoksa nerede ve nasıl görevlendirileceğini istişare yapıyoruz. Hızlı hareket etmemiz lazım. Nisan ayındayız ve çalışma sezonunun içerisindeyiz. Beklentileri biliyoruz, bilhassa temizlik noktasında çok titiz bir çalışma yürüteceğiz. Biz sabahın çok erken saatlerinde evimizden çıkıyoruz.

              Arkadaşlarımız bölge bölge dolaşarak çalışanları hem ziyaret ediyor, hem de işin yapılma noktasındaki son durumu da görmüş oluyoruz” şeklinde konuştu.

           Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen de Başkan Engin Tekintaş’a ve ekibine yeni görevinde başarılar dileyerek, Ordu’yu daha iyi noktalara getirmek adına birlikte çalışacaklarını söyledi. Dernek Başkanı Erdoğan Erişen şunları söyledi;

           “ Altınordu hem yeni bir belediye, hem de yeni bir başkana kavuştu. Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği olarak yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Dernek ve Ordu basını olarak hepimiz sizlerin yanındayız. Ordu’nun daha iyi noktalara gelmesi hususunda aynı düşüncelere sahibiz, bunun aksi de olamaz. Bu konuda biz üzerimize düşeni bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Sizlere güveniyor, görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Haber Merkezi








Editör: Haber Merkezi