Gürgentepeliler Derneğinde seçmenlerle bir araya gelen Birol Yılmaz’ı burada Cumhuriyet Halk Partisi Gürgentepe Belediye Başkan Adayı İsa Yazıcı karşıladı. İsa Yazıcı ve Gürgentepelilerle keyifli bir sohbet geçiren Birol Yılmaz “Altınordu Belediye Başkanlığını kazandığım takdirde İsa Yazıcı’nın belediye başkanı olduğu bir Gürgentepe ile kardeş ilçe olacağız her zaman bir elim Gürgentepe’nin üzerinde olacak” dedi.

Düzenlenen toplantıda Gürgentepe’de bize gösterilen ilginin bir benzerinin Altınordu’da da Birol Yılmaz’a gösterildiğini görmek beni mutlu etti diyen Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı İsa Yazıcı: “Bu şehrin tozunda toprağında yetişmiş ama Gürgentepe ile hiçbir şekilde ilişkisini kesmemiş olan bizim gibi dostlara verdiğiniz desteğin bir benzerinin Altınordu’da olduğunu görmek beni gerçekten mutlu etti. 31 Mart’ta Altınordu’ya aslında Gürgentepe’nin bir kardeşi seçilecek bu anlamda Gürgentepe’nin beslenmesi, Gürgentepe’nin güçlenmesi ve daha aktif hale gelmesi için Altınordu gibi dev bir belediyecilik anlayışına mutlaka ama mutlaka ihtiyaç var. Sırt sırta verdiğimizde, yan yana ve omuz omuza geldiğimizde inanıyorum ki Gürgentepe ve Altınordu’nun birlikteliğini göreve gelir gelmez hissedeceksiniz” dedi.

Bir elimde Gürgentepe de olacak…

İsa Yazıcı’nın açıklamalarının ve Gürgentepelilerin misafirperverliğinin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “İsa başkanım bizi şimdiden kardeşi olarak gördü bunu hissede biliyorum. Buraya gelerek bize destek verdi Allah razı olsun kendisine çok teşekkür ederim. Allah nasip eder bize de görev düşer ve Altınordu Belediye Başkanı seçilirsek İsa Başkanda belediye başkanı olarak seçilirse benim bir elimde Gürgentepe’nin üzerinde olacak” açıklamasını yaptı.

Sizler için bu yarıştan galip çıkmamız lazım…

Belediye başkan adaylığının kendisi için şimdiden çok önemli bir görev bahşettiğini söyleyen Birol Yılmaz: “Benim belediye başkanı adaylığım bir mutluluk ve coşku yaşattı şehirde bunu görebiliyorum ve bu bana büyük bir yük veriyor ama bu bilinçle ben daha çok çalışıyorum daha çok gayret ediyorum sizler için, daha iyi bir belediye başkanı olmak için.” açıklamasını yaptı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi