Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta -8 puanla son sırada bulunan Orduspor’da takım kaptanı Oğuz Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Takımın ligdeki konumu, son dakikalardaki yenilen gollerle kaçan puanlar ve taraftarlar hakkında önemli açıklamalarda bulunan Oğuz Yılmaz, kendilerine Orduspor’un ismi ve armasından dolayı saygı gösteren rakiplerine de teşekkür etti.


”Alacağımız puanlar şehirdeki olumsuz havayı dağıtacak”



Orduspor takım kaptanı Oğuz Yılmaz, son dakikada puanın kaçtığı Sinopspor maçı sonrasında çok üzgün olduklarını dile getirirken, ”Sinopspor maçı sonrasında çok üzüntülüydük. Sahada arkadaşlarımla birlikte mücadele ediyoruz ancak istediğimiz galibiyete bir türlü ulaşamadık. Galibiyet almayan hiçbir takımın taraftarı mutlu olmaz, onları üzdüğümüz için üzgünüz. Onlar kadar biz de çok üzülüyoruz. Son dakikalarda gol yeme alışkanlığımızın devam etmesi bizi gerçekten üzüyor. Sonuçta alacağımız puan ya da puanlar bizim daha moralli olmamızı sağlayacak ve en önemlisi şehirdeki olumsuz havayı dağıtacak.” derken şu özel açıklamaları yaptı.


”Amacımız Orduspor’u yaşatmak”


”Biz takım adına iyi bir performans göstermeye odaklanmak istiyoruz. Son yıllarda çok zor süreçlerden geçiyoruz. Hani yaşadıklarımız film olsa -bu kadar da olur mu abartı olmuş- tepkileri gelecek türden bir film. Bütün herşeye rağmen biz buradayız. Bizim amacımız ligde kalmak, Orduspor’u yaşatmak. Hocamızın da dediği gibi amatörde de bu takım devam edecek.”

”Orduspor benim gözümde en iyisini hakediyor”


”Futbolcuların duygusal olduğu dönemler geride kaldı. Geçmişte duygusallık daha ön plandaydı şimdi değil ama bizler futbolcu olarak geçmişe dönüp baktığımızda yeşil sahalarda var olmamızı sağlayan takımı en iyi yerlerde görmek isteriz. Orduspor benim gözümde bunu hakediyor. Yapılan yanlışlar bizi buralara sürükledi ancak Orduspor’u benim gibi üst liglerde görmek isteyen birçok kesim var. Sonuçta 50 yıllık geçmişi olan, başarıları olan takımdan bahsediyoruz. Rakiplerimiz de gerçekten ismimize ve armamıza saygı gösteriyor. Bu bizi mutlu ediyor. Hem bizi hiçbir zaman yanlız bırakmayan taraftarlarımıza hem de rakip takımlarak kendim ve takım adına teşekkür ederim.”
SAMET KARADAĞ /ORDUYORUM
Editör: Haber Merkezi