Ordu Yorum/Celal Yıldız

Bazı gazetelerde hakkında çıkan iddiaları yanıtlayan Seyit Torun, yeni bir sürece girildiği için hakkında karalama çalışması yapıldığını ifade etti. Torun, milletvekilliği konusunda da görev verilmesi durumunda gereğini yapacağını bildirdi.

Ordu Belediyesi eski Başkanı Seyit Torun, TV52’de yayınlanan ‘Gündemin Sesi’ programına konuk oldu. Bazı gazetelerde hakkında çıkan iddialara yanıt veren Torun, yeni bir sürece girildiği için, hakkında bu tür iddiaların ve karalama çalışmalarının olabileceğini kaydetti. Vekillik konusunda kendisine sorumluluk verilirse gereğini yapacağını vurgulayan Seyit Torun, hiçbir zaman göreve talip olmadığını, görev verilmesi durumunda parlamentoya gideceğinin sinyalini verdi.

“Amaçları gazetecilik yapmak değil”

Hakkında çıkan iddialara da cevap veren Torun, “Yeni bir sürece giriyoruz. Hakkımızda bu tür haberler çıkacaktır. O haberleri yapanların amaçları gazetecilik yapmak değil, çıkacak ihalelerden yararlanmak. Bizi karalamak ve önümüzü kesmek için bu tür yayınlar yapılıyor” şeklinde konuştu.

Vekillik konusundaki düşünceleri

Vekillik konusunda kendisine sorumluluk verilirse gereğini yapacağını belirten Seyit Torun, “Ben hiçbir zaman bir göreve talip olmadım. Sorumluluk alabileceğim, faydalı olabileceğim, hizmet edebileceğim bir nokta varsa ben oradayım. Milletvekilliği konusunda bana sorumluluk verilirse gereğini yaparım” ifadelerini kullandı.

“Bu şehre bir şeyler katmalıyız”

Ordu’nun herkesin ortak paydası olduğunun altını çizen Ordu Belediyesi eski Başkanı Seyit Torun, “Ordulu olmanın ve bu şehirde yaşamanın mutluluğunu yaşamalıyız. Hemşerilerimizle birlikte bu şehre bir şeyler katmalıyız” açıklamalarını yaptı. 

Editör: Haber Merkezi