Ziyarette; Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş beraberinde, Başkan Yardımcısı Orhan Murat Gür, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez, Oda Saymanı Dursun Serdar Yıldıran, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Kılıç, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Başkan Yardımcısı Saynur Torunoğlu, Disiplin Kurulu Üyesi Ayşe Varol Şentürk, Özgür Anlayan, Denetleme Kurulu Başkanı Hatice Şahin Ergül, Denetleme Kurulu Üyesi Hicabi Durak, Özleyen Akyol, Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Osman Gözükan, Etik Kurulu Başkanı Gülüzar Çakmak, Etik Kurulu Üyesi Kenan Akar, Üst Birlik Delegesi Ali Yalçın Ve Tesmer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul Odabaş katıldı.

Kırmızı beyaz karanfillerden oluşan çelengin arkasında, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gelen heyet, Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş’ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulundu.

Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adına imzalayan Oda Başkanı Bahadır Baş, Deftere şunları yazdı;

"Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İlelebet payidar olacak dediğin Türkiye Cumhuriyeti’nin; 100’ncü yılında senin yolundan ilerleyen biz Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve Oda Üyeleri olarak huzurunda olmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

‘‘Siyasal, askeri zaferler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar; ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz, az zamanda söner.’’ Sözlerinde ifade ettiğin bu gerçeğin farkında olarak, biz muhasebeciler 82 milyonun sorumluluğunu taşıyarak ülke ekonomisine hizmet ediyoruz. Dünya devletleri ile yarışan, teknoloji ihraç eden, ekonomik sorunlarını çözmüş, vatandaşlarını geleceğe taşıyan büyük Türkiye Cumhuriyeti için yorulmadan çalışacağız.

Cumhuriyetimizin laik demokratik bir hukuk devleti olarak sonsuza kadar yaşaması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimize huzurunuzda bir kez daha söz veriyoruz.

Huzurunda saygıyla eğiliyor, şükranlarımızı sunuyoruz. ’’

Anıtkabir sonrası ilk ziyaret TÜRMOB’a

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulu Üyeleri, Etik ve Haksız Rekabet Kurulu Başkanları İle Birlikte TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan’ı Ziyaret Ettiler. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi