Geçen hafta ligde deplasmanda Yeni Altındağ’ı 4-2 yenerek Mustafa Özer yönetimindeki ilk galibiyetini alan Yeni Orduspor, aldığı moralle Türkiye Kupası 2.Tur’unda Sinospor karşısına çıktı. Bölgesel Amatör Lig ekibi karşısında rahat oyun ortaya koyan Mor-Beyaz-Siyahlı ekip 52.dakikada 2-0 öne geçerken, daha sonra ise ev sahibi ekip oyuna ağırlığını koydu. Arka arkaya iki gol bulan Sinopspor maçı önce uzatmalara sonra da penaltılara götürmeyi başardı. 5’er penaltı atışlarında ise üstün olan taraf Ordu temsilcisi olurken, karşılaşmayı kazanarak adını 3.Tur’a yazdırdı.
Yeni Orduspor’da teknik direktör Mustafa Özer lig maçlarına göre farklı bir ilk 11’i sahaya sürerken, Yeni Orduspor sahaya Ahmet Oytun- Asımcan Çaykıran, Kerim Bölük, Abdulsamet Burak, Selim Şahinbaş- Furkan Işıkdemir, Muhammed Atay, Sebahattin Usta, Aykut Öztürk, Hasan Kaya, Fatih Şerifoğlu ile sahaya çıktı.
Yeni Orduspor’un golleri 27’de Fatih Şerifoğlu ve 52’de oyuna sonradan giren Burak Aydın atarken, ev sahibi ekibin tek golü ise 53.dakikada S.Gökkaya ve 71’de Muhammed Aycan attı.
SAMET KARADAĞ/ ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi